darling Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 (edited) :D meni bljaksi kad vidim reklamu u kojoj tip izadje iz toitoija i neopranim rukama kojim je drzao djoku i(l) brisao dupe siri s nadom macurom fekalne bakterije u 2017. Edited December 25, 2016 by darling
levi Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Sarajevsko pivo, reklama za alkoholizam kod adoslesenata
darling Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 ovo je prvi put da vidim domacu reklamu za pivo u kojoj i zene piju, odnosno koja se obraca i zenama.
levi Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Bude i žena koje nazdravljaju zajedno sa muškarcima, nije da nema Ali retko kad ovako bauljaju uroljani. Uglavnom su u reklamama za pivo trezni, aktivni, u prirodi itd..
stoka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Na nekom takmičenju u Nemačkoj skijaši-skakači nose ovakvu reklamu:
stajebrebilo Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 ^^ video danas u Rodi proizvode ove firme za auto kozmetiku, cene u rangu Sonax-a
Lezilebovich Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 ova nova reklama za smoki mi je tačno uspela zgaditi proizvod. mislim, koji se to prehrambeni proizvod reklamira sa konstanim jednominutnim pljuvanjem
halloween Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 (edited) Nenad Jezdić u reklami za nekakav BASF-ov herbicid : "Ja ti kažem kako treba, a ti (pa pomiluje po površini usev)- radi kako hoćeš!" Odlična reklama, ne treba se igrati sa poljoprivrednicima, stari su to kontraši, ne trpe oni paternalistički ton. Edited June 8, 2017 by halloween
Frank Pembleton Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Nenad Jezdić u reklami za nekakav BASF-ov herbicid : "Ja ti kažem kako treba, a ti (pa pomiluje po površini usev)- radi kako hoćeš!" Odlična reklama, ne treba se igrati sa poljoprivrednicima, stari su to kontraši, ne trpe oni paternalistički ton. Jezdić kako nu šta zatreba u tom agro biznisu koji ima, tako radi reklamu...
Recommended Posts