December 25, 20168 yr :D meni bljaksi kad vidim reklamu u kojoj tip izadje iz toitoija i neopranim rukama kojim je drzao djoku i(l) brisao dupe siri s nadom macurom fekalne bakterije u 2017. Edited December 25, 20168 yr by darling
December 26, 20168 yr ovo je prvi put da vidim domacu reklamu za pivo u kojoj i zene piju, odnosno koja se obraca i zenama.
December 26, 20168 yr Bude i žena koje nazdravljaju zajedno sa muškarcima, nije da nema Ali retko kad ovako bauljaju uroljani. Uglavnom su u reklamama za pivo trezni, aktivni, u prirodi itd..
January 29, 20178 yr ^^ video danas u Rodi proizvode ove firme za auto kozmetiku, cene u rangu Sonax-a
June 5, 20177 yr ova nova reklama za smoki mi je tačno uspela zgaditi proizvod. mislim, koji se to prehrambeni proizvod reklamira sa konstanim jednominutnim pljuvanjem
June 8, 20177 yr Nenad Jezdić u reklami za nekakav BASF-ov herbicid : "Ja ti kažem kako treba, a ti (pa pomiluje po površini usev)- radi kako hoćeš!" Odlična reklama, ne treba se igrati sa poljoprivrednicima, stari su to kontraši, ne trpe oni paternalistički ton. Edited June 8, 20177 yr by halloween
June 9, 20177 yr Nenad Jezdić u reklami za nekakav BASF-ov herbicid : "Ja ti kažem kako treba, a ti (pa pomiluje po površini usev)- radi kako hoćeš!" Odlična reklama, ne treba se igrati sa poljoprivrednicima, stari su to kontraši, ne trpe oni paternalistički ton. Jezdić kako nu šta zatreba u tom agro biznisu koji ima, tako radi reklamu...