June 20, 20159 yr to je i meni bio utisak godiine kada sam video koliko para se spuca u tv spot čije trajanje se meri sekundama. nije mi jasno o čemu se tu radi.
June 20, 20159 yr to je i meni bio utisak godiine kada sam video koliko para se spuca u tv spot čije trajanje se meri sekundama. nije mi jasno o čemu se tu radi. ruka ruku mije<_<
July 1, 20159 yr Loooodilo što je doooobro, originalno & spontano od ovog što peva šabana sam kupio kola
July 1, 20159 yr haris, šaban isti q... Nemoj Simovice da stavljas ta dva imena u istu recenicu jbt. Prvi je seljacina drugi je umetnik. Edited July 1, 20159 yr by Caligula
July 1, 20159 yr Šaban Šaulić ili pokojni Šaban Bajramović? Jednom ih je sreo u kafani Miroslav Ilić i pitao: gde ste Šabani?
July 1, 20159 yr Šaban Šaulić ili pokojni Šaban Bajramović? Pa valjda Bajramovic, na njega se misli. Mada i Saulic je kvalitativno kopljima iznad onog grlatiog vola iz vrancuzke. edit: izgleda da se u viralu misli na saulica Edited July 1, 20159 yr by Caligula