Ryan Franco Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 to je i meni bio utisak godiine kada sam video koliko para se spuca u tv spot čije trajanje se meri sekundama. nije mi jasno o čemu se tu radi.
wall Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Zanemarljivo koliko spucaju na zakup termina. Barem je tako bilo.
kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 to je i meni bio utisak godiine kada sam video koliko para se spuca u tv spot čije trajanje se meri sekundama. nije mi jasno o čemu se tu radi. ruka ruku mije<_<
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Loooodilo što je doooobro, originalno & spontano od ovog što peva šabana sam kupio kola
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 haris, šaban isti q... pardon, tražio je šabana
Caligula Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) haris, šaban isti q... Nemoj Simovice da stavljas ta dva imena u istu recenicu jbt. Prvi je seljacina drugi je umetnik. Edited July 1, 2015 by Caligula
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) u pravu si. izvinjenje šabanu. Edited July 1, 2015 by kud u maglu Simoviću
Reaktor Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Šaban Šaulić ili pokojni Šaban Bajramović? Jednom ih je sreo u kafani Miroslav Ilić i pitao: gde ste Šabani?
Caligula Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Šaban Šaulić ili pokojni Šaban Bajramović? Pa valjda Bajramovic, na njega se misli. Mada i Saulic je kvalitativno kopljima iznad onog grlatiog vola iz vrancuzke. edit: izgleda da se u viralu misli na saulica Edited July 1, 2015 by Caligula
Recommended Posts