Lezilebovich Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) da li je ovo branka blek rouz (od 0:04) ? http://youtu.be/HVk_LVq4LmE Edited May 13, 2015 by Lezilebovich
ToniAdams Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 da li je ovo branka blek rouz (od 0:04) ? http://youtu.be/HVk_LVq4LmE na stranu bbr, ali oni reklamiraju dizajn jebene konzerve jebene pastete? mislim, koga zabole za dizajn jebene konzerve jebene pastete?
ToniAdams Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 jes pa da razvlacis 1 pakovanje nedelju dana. nisu ni oni veslali sise
Mr.Mxyzptlk Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 ne mogu da nadjem cetnik s reketom pa cu ovde. jel' ovo ozbiljno?
Lezilebovich Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 bolje da su resili poklopac za kasniju upotrebu Pa imas I reklamu kojoj je to glavna stvar, mislim patelina Ili tamo nekako
clandestino Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 (edited) Slogan "Sledeće je brzo punjenje" u odjavnom kadru reklame za Samsung S6 je jedan od rogobatnijih i mislim da za prevode ovakvih fraza kao sto je "Next is fast charging. Next is Now." nije dovoljna diploma Megatrenda. Morace da nadju nekog pametnijeg i iskusnijeg za takve zackoljice. "Next is Now" na engleskom bas legne, "sledece je sada" na srpskom nikako, barem meni. Edited May 19, 2015 by clandestino
maheem Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Pa imas I reklamu kojoj je to glavna stvar, mislim patelina Ili tamo nekako a jbga poklopac od pateline ne pashe na argetu
clandestino Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 U novoj reklami za Još sve mi je jasno osim da je to neko platio i da je neko za to plaćen. Idiotluk. https://www.youtube.com/watch?v=XC6kISmmvBE
clandestino Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Na liniji je onih nekadasnjih Carnex reklama kada padobranac drhtavom rukom hvata namazano parce leba sa pastetom.
clandestino Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Jos nešto se setih, klip za Levenbrau u kojem plavuša drži natpis na nemačkom istovremeno njisući kukovima u ritmu neke dojče tradicionališe muzike jedna je od najboljih lou-budžet reklama koje sam video u skorije vreme. Ima sve što je potrebno da privuče prosečnog pivopiju: atraktivan izgled i služi pivo, uz to nemačko. Ima na kraju reklame i neki pokret rukom kao da pokazuje mišiće ili povlači sigurnosnu kočnicu u vozu, mislim skroz budalasto ali veoma simpa.
Caligula Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Jos nešto se setih, klip za Levenbrau u kojem plavuša drži natpis na nemačkom istovremeno njisući kukovima u ritmu neke dojče tradicionališe muzike jedna je od najboljih lou-budžet reklama koje sam video u skorije vreme. Ima sve što je potrebno da privuče prosečnog pivopiju: atraktivan izgled i služi pivo, uz to nemačko. Ima na kraju reklame i neki pokret rukom kao da pokazuje mišiće ili povlači sigurnosnu kočnicu u vozu, mislim skroz budalasto ali veoma simpa. :D ucestvovao u tome. Low budget je bio zahtev Edited May 21, 2015 by Caligula
clandestino Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 :D ucestvovao u tome. Low budget je bio zahtev Cestitam, stvarno je dobra reklama, nisam ulazio u to ko je pravio.
Recommended Posts