pasha Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Ali ima i do francuske odbrane. Odlicno igraju u raku i cesto vrse snazan pritisak na Engleze kada su na zemlji i cesto englezi tu prave greske jer ih Francuzi pregaze.
pasha Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Ali na kraju Englezi izvukli esej za poraz francuske cime je Vels uzieo titulu ovogidnjseg K6N.
dragance Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Jebem ti sve. Kakva utakmica! Ali crnjak je što vidim Twickenham stadion kroz prozor, tu mi je na 15 minuta šetnje, i ne mogu da gledam na tribinama.
dragance Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Jeste, vidi se malo na samom početku da je lopta dodirnula malim delom tlo, dok francuske ruke nisu došle ispod. I meni bi krivo, ali jebi ga. Englezi igrali kao da im život zavisi od toga. Francuska odlična. Ništa, sad na Velšane pa šta bude.
pasha Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Mislim da jeste u pocetnom proklizivanju pri padu dotakao zemlju ali nisam siguran da je potpuno kontrolisao loptu,
dragance Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 12 minutes ago, pasha said: Mislim da jeste u pocetnom proklizivanju pri padu dotakao zemlju ali nisam siguran da je potpuno kontrolisao loptu, imao je kontrolu nad loptom, klizanje je deo momentuma i dozvoljeno je.
borris_ Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 France Gall (na francuskom vels se kaze pays de Galle) prije 56 godina dobila na evroviziji Poupée de cire poupée de plomb (napisao Gainsbourg) Meni se ova napadacka francuska jako svidja. Reorezentacija je mlada i sacinjena igracima koji osvojoli mlado SP (dva puta uzastopno). Steta za dvije povrede u prvom poluvremenu. Steta sto nema publike.
Nesh Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Au, skoro svaki esej se analizira, milimetri odlucuju....kakva utakmica.
borris_ Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Ubrzase velsani. Kao sto kazes, svaki esej je na milimetar
Recommended Posts