Jump to content

Featured Replies

• Author

Феноменална одбрана Вигана и четврто за редом губљење финала од стране Хеленса.Сутра ујутро08:00 - 10:30 NRL St George Dragons vs. Sydney Roosters

Sutra ce biti mnogo bolje finale, jednostavno Australijanci su za 2 koplja bolji od Engleza, mnogo se kvalitetnije, atraktivnije i brze igra u NRLu...Dragonsi su blagi favoriti, ja se nadam pobedi Roostersa, man of the match - naravno Todd Carney...

Edited by Eazy-E

• Author

То је тачно у NRL се игра бржи и агресивни рагби.

jednostavno Australijanci su za 2 koplja bolji od Engleza, mnogo se kvalitetnije, atraktivnije i brze igra u NRLu...
Khm-khm: i Kiviji.Kakvo guzenje Roostera od strane Dragonsa :DA Young NZ Warriors uzeli Veliko Finale u kategoriji omladine. Kakvih tu igraca ima, sunce ti. Jedan lik ima 2 metra, jos nije ni nabildan kako treba, a prodor i kvalitet igre sa loptom je za :Hail:

to zvuci kao upgrade verzija Matulina :D

• Author

Распад Roosterа се десио у другом полувремену иначе су на полувремену водили 8-6. А онда нису постигли ниједан поен а Dragons дошао до 32.Имали су црних 10 минута, од 60 до 70 минута, када су примили три есеја.Пошто се завршила сезона клубова у 13ци сада остаје 4 Нације. Али да се вратим на 15цу где се сезона тек захухтава.Heineken Cup креће ове недеље.Али кренула је и регионална лига,

Poraz Partizana, pobeda PobednikaRagbisti beogradskog Partizana izgubili su u Ljubljani meč Regionalne lige od istoimene ekipe, beogradski Pobednik bio je bolji od Čelika iz Zenice.Bilo je 34:22 za Slovence koji su boljom i bržom igrom u prvom poluvremenu stekli značajnu prednost - 22:5. Ragbisti Pobednika Mozzart bili su veoma ubedljivi u duelu sa zeničkim Čelikom - 79:5 a domaćin je bio ubedljiviji u drugom poluvremenu koje je dobio rezultatom 57:0.Ragbisti Partizana su u drugom delu zaigrali bolje, stigli do manjka od sedam poena (22:29), ali su u uzbudljivom finišu domaćini došli do pobede.U Regionalnoj ligi igraju tri ekipe iz Srbije, Partizan, Pobednik i KBRK, tri ekipe iz Hrvatske, Nada iz Splita, Zagreb i zagrebačka Mladost, dve iz Bosne i Hercegovine, Čelik i Rudar iz Zenice i dva slovenačka tima, Ljubljana i Bežigrad.U Prvoj diviziji su Pobednik, KBRK, Partizan, Nada, Čelik i Ljubljana.
http://www.b92.net/sport/ekipni/ragbi.php?yyyy=2010&mm=10&dd=04&nav_id=462888За мене је пораз Партизана изненађујућ али зато ако Победник настави овако можда ове године успе да збаци Наду са трона, само можда.Иначе у наредном периоду можете очекивати неке утакмице за које ћу стваљати линкове, пре свега репрезентације.

Edited by No7

• 2 weeks later...
  • Author

Ево мало вести из домаћег рагбија, оба кода.Р13

Ли Крукс уз „Орлове“ у квалификацијамаРепрезентација Србије улази појачана у квалификације за Светски куп у рагбију 13 2013.године. Стручном штабу нашег националаног тима придружио се легендарни репрезентативац Велике Британије Ли Крукс. Ли Крукс ће са позиције техничког директора у наредних дванаест месеци пружати подршку селектору Србије Марку Јанковићу у раду са националним тимом, а уједно ће са тренерима домаћих клубова радити на подизању нивоа стручног рада у земљи....Јован Вујошевић, директор Европске рагби 13 федерације за централну Европу, прокоментарисао је ангажман Лија Крукса у Србији: „Сарадња легенде овог спорта, каква је Ли Крукс, и српске федерације је још један од доказа да се рагби 13 убрзано развија у Европи. Овој тврдњи у прилог иде и чињеница да су и остали учесници квалификација за Светски куп појачали стручне штабове. Очекује нас један од најузбудљивијих квалификационих турнира, што ће неминовно довести до снажног домаћег развоја у свим земљама које траже пут до смотре најбољих селекција света.“ Поред Србије, на квалификационом турниру на јесен 2011. учествоваће репрезентације Либана и Италије, које се традиционално ослањају на играче из дијаспоре у Аустралији, као и национални тим Русије. Само једна репрезнтација ће из ове групе обезбедити пласаман на Светски куп 2013. у Великој Британији.
-http://www.ragbiliga.rs/sr/vesti/10-36.htmДруга вест,-Сони у ЛескуруТрећа вест,-Још један трофеј за ДорћолМислим да тешко можемо на СП, жабари су нас већ једном покрали а Либан и Русија су изузетно јаке репрезентације које до сада нисмо добили, мада се мора рећи да са њима у последње време играмо егал утакмице. А и код нас је Р13 у великом замаху, добро се ради са клинцима тако да може свашта да се деси.Био би феноменалан резултат да одемо на СП 2013 у Британију.Р15Нови сајт Рагби Савеза,http://www.rugbyserbia.org.rs/А, сада неке вести,-Бледо издање Орлова у Јосипдолу -Juniori pobedili u Zagrebu Иначе се Србија такмичи у ENC 2B са екипамаAndorra Switzerland Armenia Slovenia Победник групе иде у виши ранг а последњи у нижи. А како све то изгледа одбјашњено је лепо дијаграмом на следећој слици,snap1xy.jpgИзнад групе ENC 1A се налази Куп 6 Нација тј. Француска, Енглеска, Велс, Ирска, Шкотска и Италија. За сада у К6Н нема испадања, што је по мени грешка, али се најављује таква могућност.

Edited by No7

Reci mi, kakvi su italijani sada ? Ja sam pre jedno godinu i po dana prestao da pratim ragbi ( a i tada sam to radio jer sam morao :D ), a italijani u K6N nisu delovali kao ekipa koja može da završi takmičenja iznad poslednja dva mesta.

• Author

Па и даље су на дну. Остваре једну победу по сезони или ниједну.Код њих је раби у великој експанзији, играли са Новим Зеландом на препуном Сан Сиру. Ушли су са клубовима и у Magners League(уз Шкоте, Ирце и Велшане). Међутим боље би било да има испадања из К6Н. Мислим да би неке друге земље направиле већи напредак од Италијана да их се толико форсира.

• Author

Одлична вест, на сајту Еуроспорта пише да ће ићи пренос утакмцие Нови Зеланд-Енглеска у Купу 4 Нације, у питању је рагби 13.Subota 23/10logo_id_250_full.png09:00 RAGBI: Novi Zeland - Engleska (105min) live.gifУстанете мало раније, одгледате на Двојци рагби а онда квалификације у Золдену на Кецу и да се надамо да ће Јелена Лоловић, ако уопште учествује, ући у 30.У недељу играју Аустралија и Папуа Нова Гвинеја у 7:00, такође на Еуроспорт 2. Па ко воли рагби може и то да погледа.Што се тиче Рагбија 15, репрезентација игра у Словенији у суботу и могуће да ће бити неки уживо резултат на сајту Европке федерације.Такође једна најава из домаћег рагбија,Ragbi 13: Finale Zvezda - Dorćol

• 2 weeks later...

"Oh, my dear God"! Upravo se zavrsio 4. mec Bledisloe kupa, izmedju All Blacksa i Australije, koji se igra u Hong Kongu (money spinner od pre 2 godine) i Wallabies dobise 26 24 u bukvalno poslednjem sekundu. Bilo je 24:19 za AB's, ostalo jos 10 sekundi pre sirene i lik (Stephen Donald, zamenio Kartera u 60.minutu) umesto da sutne u aut, sutne u polje duboko, Australci preuzmu ponovo loptu i kada je vreme vec isteklo (igra se dok lopta ne bude mrtva) postignu esej preko najmladjeg u polju O'Connora. 24:24. Ide konverzija i decko je i sam pucao - i pogadja.Ako nadjete negde za skidanje, skidajte i gledajte. 1. poluvreme je pocelo sa Wallabies 12:0, da bi onda nastupio kompletan preokret za AB's, itd. Drago mi je zbog Robbie Deansa, koji je "iz mog kraja".

• 1 month later...
  • Author

Истине ради Нови Зеланд је због изласка Картера промашио зицер казну.http://www.youtube.com/watch?v=jmDo5suW7w8aхахаха

Edited by No7