Jump to content
IGNORED

Gnevna generacija

dare...

Recommended Posts

Posted

pa ne znam da li je uopšte poželjno da to tako prolazi. lako je zauzeti poziciju u jednom slučaju koji je čist kao ovaj mada i tu znamo samo izjave sa jedne strane. stoji i činjenica da, ako ovakve stvari budu prolazile nekažnjene, sigurno dolazi do pokušaja zloupotrebe i pokušaja podvođenja svega i svačega pod isti kišobran.

Posted

viš da je zorglub smatra da klinci nisu imali poštovanja za starijeg gospodina.

Posted

Ne razumem te ništa... naslov je iz Blica, inače.

Posted

Ovo sto je zorglub ostavio ima daleko vise veze sa ovom temom nego sa sabanometrijom.

Posted
U Novom Sadu sekirom jurili učenika po školskom dvorištuA. L.- D. M. | 27. 11. 2012. - 06:48h | Komentara: 18Za vreme školskog odmora u novosadskoj Tehničkoj školi „Pavle Savić“ u dvorište su juče upala dvojica mladića od kojih je jedan bio naoružan sekirom.291653_ns-protest.12112344_f.jpg?ver=1353967013Nedavni protest Novosađana zbog pritvora K. V.Prema saznanjima „Blica“, njihova meta je bio učenik te škole koji je zahvaljujući brzoj reakciji uspeo da izbegne napad. Kako „Blic“ nezvanično saznaje, u pitanju je najverovatnije navijački obračun.Učenik koji je bio meta napadača je navijač FK "Vojvodina" i imao je na sebi duksericu sa obeležjima tog kluba. Novosadska policija je, kako saznajemo, ubrzo nakon incidenta uhvatila jednog napadača, a traga se za drugim čiji je identitet već poznat. Podsetimo, pre svega nekoliko nedelja petnaestogodišnji K. V. iz Kaća u Mašinskoj školi nožem je izbo dvojicu starijih mladića koji su ga, kako se ispostavilo, mesecima zlostavljali i svakodnevno maltretirali.
Šta je sledeće, pištoljem vijali učenika, puškom vijali učenika, bazukom vijali učenika?A u policiji i pravosuđu, muk...
Posted

baš jutros pročitah...već sam o tome pisao, poznajem podosta pandura, znaju svu bagru imenom i prezimenom, ali mogu samo da pucaju praznom puškom isključivo iz razloga pravosuđaa većinom su pošteni i lome sebi prste od nemoći

Posted

Znam i ja to... Može da se 'apsi, a može čak i da bude osuđen, ali kod maloletnika su kazne toliko besmisleno blage, čak i kod višestrukih povratnika, da je to strašno...

Posted

meni dosta sećanje na "sablju"...mirno sam disao neko vreme zato što su panduri dobili odrešene ruke da izvrše dezinsekcijuprekratko, jbg

Posted
Šta je sledeće, pištoljem vijali učenika, puškom vijali učenika, bazukom vijali učenika?A u policiji i pravosuđu, muk...
A ne, prvo ce direkto/ka skole da se oglasi kako se zapravo nista nije desilo i da su se decaTM samo zaigrala :fantom:Koliko mogu da primetim vecina ovih slucajeva i ne stigne do pravosudja ai kad stignu desi se ovo sto Radisa kaze
Posted
A ne, prvo ce direkto/ka skole da se oglasi kako se zapravo nista nije desilo i da su se decaTM samo zaigrala :fantom:Koliko mogu da primetim vecina ovih slucajeva i ne stigne do pravosudja ai kad stignu desi se ovo sto Radisa kaze
koja direktorka će to da kaže? škola pozove policiju, oni ne dođu ili dođu pa odvedu kretena i onda posle ovaj opet dolazi u školu jer nije imao posledica za prethodno ponašanje. uz razumevanje da možda i postoji odgovornost škole u ovakvim slučajevima na nekom nivou, ne vidim kako direktorka škole može da se izbori sa sekirama i noževima. pogotovo jer su školama zabranili da uzimaju dodatne pare od roditelja koje su išle na privatno obezbeđenje, a institucija školskog policajca je jedna velika sprdnja.
Posted
koja direktorka će to da kaže? škola pozove policiju, oni ne dođu ili dođu pa odvedu kretena i onda posle ovaj opet dolazi u školu jer nije imao posledica za prethodno ponašanje. uz razumevanje da možda i postoji odgovornost škole u ovakvim slučajevima na nekom nivou, ne vidim kako direktorka škole može da se izbori sa sekirama i noževima. pogotovo jer su školama zabranili da uzimaju dodatne pare od roditelja koje su išle na privatno obezbeđenje, a institucija školskog policajca je jedna velika sprdnja.
Ticeru, sve je tako u praksi. Ja se osvrnuh na praksu u stampi posle ovakvih dogadjaja, posle (skoro) svake ovakve price ide izjava iz skole kako se nista nije desilo.
Posted
Ticeru, sve je tako u praksi. Ja se osvrnuh na praksu u stampi posle ovakvih dogadjaja, posle (skoro) svake ovakve price ide izjava iz skole kako se nista nije desilo.
pa ja ti kažem da u praksi direktor škole i na najmanji incident zove policiju. recimo jedan moj učenik je prošle godine zapalio baklju na kraju godine, direktorka je odmah zvala policiju, koja joj je rekla da ako pišu prijavu da će pisati prijavu njoj i to će iznositi 50.000 dinara kazne. mali klipan se naravno izvukao sav srećan jer je na par sati bio kul lik.
Posted
pogotovo jer su školama zabranili da uzimaju dodatne pare od roditelja koje su išle na privatno obezbeđenje
ko, kada?u juniorskoj skoli plaćamo sekjutirije, a istovremeno deca vataju zjake na "dežurstvima", igraju se ličnim kartama "posetilaca" i ne idu na casove.poz