nemoderisani Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 čini mi se da je prelomna generacija '88. ja sam '85. '86 i '87 su kudikamo ok, sve posle toga je raspad epskih proporcija. Ovo na osnovu posmatratnja tadašnjih prvaka kada sam ja bio 4. srednje. Ja sam '82 i mislim da su tu negde do '88, mozda '89 ok... od '90 i mladji su dileje i uglavnom su glupi kao kurac, uz retke izuzetke.Sa više ljudi sam pričao na tu temu, i generalno je takav utisak većini, a i moj. Do 90. đene-đene, posle toga, ćao-ćao. DemoNkratija nam je pojela decu.
Caligula Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Recimo da je od sedamdeset sestog godista sve otislo u kurac. To ja iz moje vizure.I da, ima veze sa starenjem.
gospa buba Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Recimo da je od sedamdeset sestog godista sve otislo u kurac. To ja iz moje vizure.I da, ima veze sa starenjem.+1gadovi mali <_<^_^
zadnja kraljica Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 edit: opet, po nekoj logici, devedesete bi mogle da budu opravdanje do nekog 85-86. godista. Posle toga zaista ne vidim objasnjenje za masovni debilizam.Pa zaista, taman su bili u pubertetu te prelomne 2000-te. kad su nastupile demokratske promene i renesansa EKV-a. Mlađima od '86 je zatim pružena prilika da pohađaju predmet građansko vaspitanje i da mnogo češće gledaju Vojina Dimitrijevića na TV-u, a pored takvih privilegija je zaista trebalo biti debil pa ne usvojiti nenasilni obrazac ponašanja.
Mp40 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 piraterija je upropastila estetiku, sve je na dohvat ruke... sveopšti konzumerizam.Kucno, neprofesionalno jebanje je upropastilo prostituciju!
beatakeshi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Piraterija upropastila estetiku... GENIJALNO!
Krampa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 (edited) evo jednog od tih sto su nacisto propali od kolicine dostupnih informacija:http://www.youtube.com/watch?v=ehDAP1OQ9Zwedit: '99. godisteajv olvejs had fasinejshn for kompjuters end tehnolodzi...olvejz, a tek mu +-11 godina. sta ce biti kada nagrabi punih 17?!edit:nesto kontam kad sam ja imao 11 godina, svi moji vrsnjaci kao i ja smo bili olvejz fasinejted sa ukradom lubenicom, nunchakama, loptom, loptom, kilkerim, loptom, shumom, bratsvom jedinstvom, drugom titom, izvidjacima... iz danjasnjeg ugla, ko hrpa henikepirane dece Edited November 22, 2011 by Krampa
copkillah Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 nesto kontam kad sam ja imao 11 godina, svi moji vrsnjaci kao i ja smo bili olvejz fasinejted sa ukradom lubenicom, nunchakama, loptom, loptom, kilkerim, loptom, shumom, bratsvom jedinstvom, drugom titom, izvidjacima... iz danjasnjeg ugla, ko hrpa henikepirane decePa ni ja nisam bio daleko od navedenog, ali bilo je tu mesta i za kompjutere
EmptyClip Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 iz danjasnjeg ugla, ko hrpa henikepirane праве deceОво сада је зло. Доступне информације к*ц палац повећана социјализација а клинци све гори и имају у просеку негативан број здравих навика.
Hella Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Učenica (14) iz Beograda iz opklade spavala sa 100 muškaraca za mesec danaBeta | 28. 11. 2011. - 14:41h Jedna 14-godišnja učenica osmog razreda osnovne škole u Beogradu spavala je iz opklade sa 100 muškaraca za mesec dana, rečeno je u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine.
fonTelefon Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Recimo da je od sedamdeset sestog godista sve otislo u kurac. To ja iz moje vizure.I da, ima veze sa starenjem.Iz moje vizure ove starije od '76 malo koja da je za tu sparvu vise.
Zli Gli Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Iz moje vizure ove starije od '76 malo koja da je za tu spravu vise.I couldn't disagree more
Recommended Posts