Jump to content
IGNORED

Gnevna generacija

dare...

Recommended Posts

Posted
čini mi se da je prelomna generacija '88. ja sam '85. '86 i '87 su kudikamo ok, sve posle toga je raspad epskih proporcija. Ovo na osnovu posmatratnja tadašnjih prvaka kada sam ja bio 4. srednje.
Ja sam '82 i mislim da su tu negde do '88, mozda '89 ok... od '90 i mladji su dileje i uglavnom su glupi kao kurac, uz retke izuzetke.
Sa više ljudi sam pričao na tu temu, i generalno je takav utisak većini, a i moj. Do 90. đene-đene, posle toga, ćao-ćao. DemoNkratija nam je pojela decu.
Posted

Recimo da je od sedamdeset sestog godista sve otislo u kurac. To ja iz moje vizure.I da, ima veze sa starenjem.

Posted
Recimo da je od sedamdeset sestog godista sve otislo u kurac. To ja iz moje vizure.I da, ima veze sa starenjem.
+1gadovi mali <_<^_^
Posted
edit: opet, po nekoj logici, devedesete bi mogle da budu opravdanje do nekog 85-86. godista. Posle toga zaista ne vidim objasnjenje za masovni debilizam.
Pa zaista, taman su bili u pubertetu te prelomne 2000-te. kad su nastupile demokratske promene i renesansa EKV-a. Mlađima od '86 je zatim pružena prilika da pohađaju predmet građansko vaspitanje i da mnogo češće gledaju Vojina Dimitrijevića na TV-u, a pored takvih privilegija je zaista trebalo biti debil pa ne usvojiti nenasilni obrazac ponašanja.
Posted
piraterija je upropastila estetiku, sve je na dohvat ruke... sveopšti konzumerizam.
Kucno, neprofesionalno jebanje je upropastilo prostituciju!
Posted

Piraterija upropastila estetiku... GENIJALNO!

Posted (edited)
evo jednog od tih sto su nacisto propali od kolicine dostupnih informacija:http://www.youtube.com/watch?v=ehDAP1OQ9Zwedit: '99. godiste
ajv olvejs had fasinejshn for kompjuters end tehnolodzi...olvejz, a tek mu +-11 godina. sta ce biti kada nagrabi punih 17?!edit:nesto kontam kad sam ja imao 11 godina, svi moji vrsnjaci kao i ja smo bili olvejz fasinejted sa ukradom lubenicom, nunchakama, loptom, loptom, kilkerim, loptom, shumom, bratsvom jedinstvom, drugom titom, izvidjacima... :isuse: iz danjasnjeg ugla, ko hrpa henikepirane dece Edited by Krampa
Posted
nesto kontam kad sam ja imao 11 godina, svi moji vrsnjaci kao i ja smo bili olvejz fasinejted sa ukradom lubenicom, nunchakama, loptom, loptom, kilkerim, loptom, shumom, bratsvom jedinstvom, drugom titom, izvidjacima... :isuse: iz danjasnjeg ugla, ko hrpa henikepirane dece
Pa ni ja nisam bio daleko od navedenog, ali bilo je tu mesta i za kompjutere :wub:
Posted
iz danjasnjeg ugla, ko hrpa henikepirane праве dece
Ово сада је зло. Доступне информације к*ц палац повећана социјализација а клинци све гори и имају у просеку негативан број здравих навика.
Posted
Iz moje vizure ove starije od '76 malo koja da je za tu sparvu vise.
Posted
Iz moje vizure ove starije od '76 malo koja da je za tu spravu vise.
I couldn't disagree more naughty.gif