nbg4ever Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Ja koristim Endomondo. Za bajs doduse, ali princip je isti. Jedino sto mi je fon prevelik da ga nosim u dzepu tokom trcanja. Bar mi tako deluje. Inace, i ja razmisljam da krenem. Fino vreme, jedino sto se plasim da me ne presece neka zima nakon par nedelja. Smorio bih se bas.
Hamlet Strašni Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Ima i nike odličnu aplikaciju i super sajt. Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Töölönlahti Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 RunKeeper za Windows Phone je minimalistički zdelan i generalno sasvim okej. Endomondo je žderao bateriju onomad, možda se popravio za par godina dana... Distraction su ti appovi generalno, brzo se čovek zasiti.
Zli Gli Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Ja imam Android telefon, probacu ove ostale nabrojane. Zapravo mi treba samo jednom da izmerim te distance koje planiram da trcim a posle cu lako, pogotovo sto planiram cesce da radim HIIT, one sprintove, nego klasicno trcanje.
spina Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 (edited) Zli ja koristim Sports Tracker, odlican je. edit* evo link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android&hl=sr Edited February 13, 2014 by spina
nbg4ever Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Znaci... Runtastic Endomondo Nike app MapMyRun RunKeeper SportsTracker Ima covek dusu da ispusti dok ne isproba sve
garcia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 @zli: ako ne nameravaš da vodiš nekakvu statistiku za šta ovi programi služe, što svoje staze ne bi lepo izmerio iz Google Eartha? http://www.youtube.com/watch?v=8Yfeyz6z_lAja tako radio pre smartfona.
Zli Gli Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Probacu i ovo preko google earth-a i sve ove programe, ionako planiram da se raspadam 3 meseca kao crnac a svakako se malo lozim i na ove zajebancije.
nbg4ever Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Da se nadovezem na diskusiju... Da li neka od ovih aplikacija moze da meri max speed (u free verziji)? Nije za trcanje, vec za skijanje, ali princip je valjda isti Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
goofs Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Za trcanje, ja sam nabavio ovo, prezadovoljan sam kako tera. Ima da se kupi i navlakica pomocu koje se ovo veze za pertle bilo kojih patika, ne mora u one specijalne Nike
Zli Gli Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Od onih gore nabrojanih programa, RunKeeper mi je nekako najbolji i njega koristim. Zadnji put je bilo 5.6km sa prosecnim tempom od 4:54 minuta po kilometru, sto je korektno jer sam trcao tek 3-4 puta i to na betonu. Jos par puta cu na taj fazon, cisto dok ponovo probijem 10km, a onda se prebacujem na HIIT trening tj. sprintove jer mi je cilj da se zategnem i izdefinisem ovo malo misica sto mi je ostalo.
Töölönlahti Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 RunKeeper mi je nekako najbolji i njega koristim. Kekeke, jedite prašinu, husari!
Alphons Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Da se nadovezem na diskusiju... Da li neka od ovih aplikacija moze da meri max speed (u free verziji)? Nije za trcanje, vec za skijanje, ali princip je valjda isti Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Endomondo bi trebalo to da ima. Ja samo endomondo i koristim, jer mogu da shaltam izmedju trcanja, bajsa i kojecega.
nbg4ever Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Nema bre endomondo maks. Gledao. Samo evridj. Barem ona besplatna Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Recommended Posts