ExicPL Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 16e za paket, nebitno da li je u njemu jedna ili vise stvari.
189- Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 16e za paket, nebitno da li je u njemu jedna ili vise stvari.to i nije toliko puno, pogotovo ako vise nas narucuje stvari.i tako izadje duplo jeftinije nego da kupujem u prodavnicama.
Djuro Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 ako se kupuje preko net-a, moj je predlog da se ne kupuje ono sto niste probali.prvo obavezno isprobajte zeljeni model u nekoj radnji (cak i vise puta) pa tek onda na net.
Takeshi Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 (edited) trcao napolju tokom cele zime, po hladnoci... a zaradim prehladu pet dana pred trku, na +20C. :frust:izgleda da sam previse forsirao treninge prethodnih nedelja. Edited April 18, 2013 by Takeshi
ExicPL Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 to i nije toliko puno, pogotovo ako vise nas narucuje stvari.i tako izadje duplo jeftinije nego da kupujem u prodavnicama.Vodi samo racuna o granicama za carinjenje. Ovi salju DHLom pa carnina izadje bas mnogo. Vise o tome u E-commerce temi...ako se kupuje preko net-a, moj je predlog da se ne kupuje ono sto niste probali.prvo obavezno isprobajte zeljeni model u nekoj radnji (cak i vise puta) pa tek onda na net.+1Vecina patika od ovih poznatijih marki moze da se nadje kod nas pa moze da se proba.Od skora u Sportimpuls-u imaju po nesto od Slazenger-a (drug video patkie od 5600din, on iste narucio za 15e) i Lonsdale-a pa pogledajte i to.
burekdzija Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Vienna City Marathon, 14/04/2013, 4:22svako moze sve.Cestitam!Sad malo regeneracije i spremaj se za sledeci!
Takeshi Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 takeši, si trčao? ostali?jesam.bilo pretoplo, najlosiji rezultat od kada trcim polumaraton (2:11).ali sam zadovoljan, drzao skoro isti tempo tokom cele trke. nisam ni pokusavao brze, rovit od prehlade.bas je bilo primetno da ucestvuje vise ljudi.
ants Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 svaka čast, šta je prehlada kada ste svi džumle 'poslali sliku u svet'jel zna neko koliko ima metara ona atletska staza na Olimpu?
nbg4ever Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Izasao malocas da trcim... Ne znam da li zbog jednomesecne pauze uzrokovane vremenom/bolescu, ili zbog vrucine, ali jedva sam se dovukao do kuce
Djuro Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 toplo je u pm.ja sam probao i u 6h i u 22h, tesko je. cini mi se da je ipak malo lakse ujutro.
madazulu Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Da li je neko zna gde ima da se u Beogradu kupe Asics patike za 3-4000 dinara? dakle meni trebaju za lagano trčanje po trim stazi.danas sam tražio po outlet radnjama kod Arene i tamo nema(nema uopšte A. patika),pa ako neko zna da mi skrati potragu(sutra planiram po Knez M.)hvala
basketas Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Imas i Asics radnju u podzemnom prolazu na Terazijama ali nisam ulazio pa su mi cene nepoznanica.
Recommended Posts