Jump to content

Trčanje

Featured Replies

Ja sam isao logikom da su mi ove Brooks od 32cm malo velike pa kao moze i 31 jer je 31.5 tesko naci ali opasan zajeb, izgleda da taj 1cm pravi ogromnu razliku kao i u nekim drugim aspektima zivota

Svakako sam prosecno vreme laganog osrednjeg dzoginga spustio sa 5 i kusur minuta po kilometru (i to na 7km koliko obicno trcim) na ovih 4:53 min/km na 10km pre neki dan i nisam osetio umor u plucima i pored prilicne vrucine, definitivno je lakse sa novim djonom. Naravno, sto da sve prodje kako treba kad ne mora, 200m pred kraj me zategla zadnja loza desne noge, osecaj kao grc onako celim zadnjim delom noge, od lista do gluteusa. Starost je grozna.

• Replies 3.3k
  • Views 309.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• burekdzija
    burekdzija

Dve nedelje kasnije cu pokusati da saberem utiske o ovoj, za mene po svemu neverovatnoj trci.   Prosle godine sam na berlinskom maratonu prvi put uspeo da spustim vreme ispod 4 sata i istrca

• ehej evo me, 4:02 za preko sat sam popravio vreme iz Atine u novembru. staza je sjajna, otprilike je 41km sve ravno postoje 2 fine nizbrdice i 1 smesno brdasce. organizacija savrsena! voda, izo, banan

• Nije loše za prvi put 😀 zadnjih sedam km lagano džogirao i polivao sa vodom, nisam hteo da forsiram 

Posted Images

Večeras istrčala poslednji long run pred polumaraton u Geteborgu koji je za dve nedelje. Nemam neki poseban cilj, sve ispod 2h bi bilo super, ali neću biti nezadovoljna ni ako bude preko toga, staza je sa dosta uspona i baš mnogo učesnika, a moguće je da će biti i baš toplo.

Pored toga imam još par kraćih trka ove godine, a onda u septembru glavni dogadjaj za ovu godinu, 30 km terenska trka kojoj se baš radujem.

Inače sam se prijavila i za lutriju za londonski maraton sledeće godine, ja i još 1 100 000 ostalih. 😄 Prijaviću se i za Berlin, a ako ne upadnem ni u jedan od njih, onda bih trčala Midnight Sun maraton u Tromsu u junu sledeće godine.