Jump to content

Trčanje

Featured Replies

to su ti ove gore...samo reci, letećemo kao meci

Taj covek ima 50+ godina i kaze da je u njima brzi 20ak sekundi po kilometru, sto mi je prosto neverovatno ali eto probacu kad ih dobijem pa cemo videti. S tim sto on trci relativnolagano 21 i 42km a mene do dalnjeg zanima da uz zatezanje za leto usput samo malo trosim i masti uz ovaj HIIT, necu da gubim masu bespotrebno tamo do septembra oktobra.

Nalozio me danas na sat i onu neku traku sti meri puls, da uzmem od njega i odradim onaj neki fartlek, treshold, nesto da utvrdim kakav tempo mi prija itd itd... I zakljucili smo da ove moje patike nemaju nikakvu amortizaciju tj. da su skroz potrosene odavno i da sam zbog toga dodatno sjebao kolena. Ako krenem to sve da kupujem, ode sve u tri lepe, bankrot.

Endorphin pro je super.

Rocket isto ali je tesko u njemu trcati dugo.

(Btw Hoke imaju manje kalupe, svakome treba bar pola us velicine vece)

3 hours ago, Zli Gli said:

Taj covek ima 50+ godina i kaze da je u njima brzi 20ak sekundi po kilometru, sto mi je prosto neverovatno ali eto probacu kad ih dobijem pa cemo videti.

Brži za 7 min na half, 14 min na maratonu?

Tesko…

Zapravo, moguce ako su mu PB oko 2h/4h.

Nisu tolike razlike. Mi smo merili neke intervale na tartanu i prosek je bio oko 5 sec/km.

Edited by Djuro

Covek ima tipa 53 godine, cenim da jesu takvi rezultati ali nevezano za vremena kaze da je osecaj mnogo bolji, videcu valjda i sam uskoro ako ih uzmem