5 hours ago5 hr Taj covek ima 50+ godina i kaze da je u njima brzi 20ak sekundi po kilometru, sto mi je prosto neverovatno ali eto probacu kad ih dobijem pa cemo videti. S tim sto on trci relativnolagano 21 i 42km a mene do dalnjeg zanima da uz zatezanje za leto usput samo malo trosim i masti uz ovaj HIIT, necu da gubim masu bespotrebno tamo do septembra oktobra.Nalozio me danas na sat i onu neku traku sti meri puls, da uzmem od njega i odradim onaj neki fartlek, treshold, nesto da utvrdim kakav tempo mi prija itd itd... I zakljucili smo da ove moje patike nemaju nikakvu amortizaciju tj. da su skroz potrosene odavno i da sam zbog toga dodatno sjebao kolena. Ako krenem to sve da kupujem, ode sve u tri lepe, bankrot.
1 hour ago1 hr Endorphin pro je super. Rocket isto ali je tesko u njemu trcati dugo.(Btw Hoke imaju manje kalupe, svakome treba bar pola us velicine vece)
1 hour ago1 hr 3 hours ago, Zli Gli said:Taj covek ima 50+ godina i kaze da je u njima brzi 20ak sekundi po kilometru, sto mi je prosto neverovatno ali eto probacu kad ih dobijem pa cemo videti.Brži za 7 min na half, 14 min na maratonu?Tesko…Zapravo, moguce ako su mu PB oko 2h/4h.Nisu tolike razlike. Mi smo merili neke intervale na tartanu i prosek je bio oko 5 sec/km. Edited 1 hour ago1 hr by Djuro
25 minutes ago25 min Covek ima tipa 53 godine, cenim da jesu takvi rezultati ali nevezano za vremena kaze da je osecaj mnogo bolji, videcu valjda i sam uskoro ako ih uzmem