April 11Apr 11 3 hours ago, Zli Gli said:@DjuroPosto sam zakasnio za par modela povoljno, spala knjiga na dva slova. Znaci, 193cm, 96-98kg sa tendencijom da variram izmedju 95 i 100 preko leta i dok bude trajala sezona trcanja, i posto mi je cilj da malo topim masti trcacu jedno 2x nedeljno HIIT 30 sekundi sprint pa 90 dzoging i tako 25min, plus jednom nedeljno 7-10km srednjim tempom (eventualno ako me uhvati zelja nekad za 21km kao pre 10ak dana kad sam se ispovredjivao ceo u starim patikama ali izgurao nekako za sat i 51 minut). I bajs cu ici nekad 40-60km lagano, probacu i stotku da probijem ako se ne smorim.Dakle, koje su bolje patike za tih par kracih srednjih trcanja nedeljno? Po betonu uglavnom, naravno.Buzz - Online ShopASICS Patike NOVABLAST 5 | Buzz - Online ShopNaginjem malo vise ka Adidas varijanti, na stranu sto su lepse nego su 31cm a Asics 30.5, mislim da mi je to bas teska drama tj. knap a mozda cak i malo, nosio sam 31 a one Brooks i 32cm i uopste nisam osecao tokom trcanja da su mi velike. Pomagaj, ginem u ovim starim kao Nemac, i jedne i druge Brooks sam istrosio.Kupi brooks opet 😅.Asics Novablast 5 je dobra patika, neutralna, brza. Dobar je djon, cudan, mekan i brz - treba malo vremena da se covek navikne.Malo je mozda preskuoa za ono sto pruza, mozda 20ak evra. Nemoj se iznenaditi ako ti palac proviri posle 300-400 km. ili ako oko pete iznutra pocne da se kida. To su ceste boljke kod asicsa.Koji adidas?Mada nije ni bitno - nema adidasa koji bih ti preporucio pre ovog asicsa.Edit: ah vidim sad adidas 😂 - zaboravi. Edited April 11Apr 11 by Djuro
April 11Apr 11 Sport VisionAsics Gel-Cumulus 26 | Sport VisionAsics Gel-Cumulus™ 26 muške patike za trčanje sjajan su izbor ako želite patike sa dodatnom amortizacijom. Naše najlakše GEL-CUMULUS™ patike s najvećom amort...Имаш овако нешто евентуално, за ове паре мени делује као топ избор. Има и твој број рекло би се.
April 11Apr 11 Iskreno, ja sam to pratio na runrepeat sajtu i tamo citao recenzije, onih dvoje sto sam okacio imaju ocene 94 (superb) a Asics Novablast 5 su kao najbolje road running shoes trenutno ili u zadnje vreme ili kako vec a i ove Adidas su nahvalili do bola. Ove sto si okacio su great sa ocenom 88, sto uopste nije naivno. ProsGreat valueVersatile across various pacesCushioned ridePureGEL heel insertEnhanced stabilityTrue all-rounderLightweight for its categoryConsOutsole durability issuesLimited traction off-roadLacks breathabilityZbunjen sam, necu nikad kupiti nista ili cu uzeti sve pa nek ide zivot, ionako imam para za bacanje sad
April 11Apr 11 4 minutes ago, Djuro said:kupi oba para, probaj kod kuce, istrci dva puta u tih 14 dana koliko je rok za vracanje i vrati one koje ti se manje dopadaju (adidas 😂).Jasno kao dan
Tuesday at 21:073 days Da prijavim samo, pao je i Cirih, 3:28, sto je 2 minuta losije od pb, ali iz raznih razloga — jedan je pad na led sredinom februara i urnisanje kuka — napad na pb nije dolazio u obzir, zadovoljan, lepa trka, lep grad, brza staza, ali nije bilo sanse za nesto vise.
Thursday at 16:091 day Posle višegodišnje pauze krenuh polako krajem januara u šetnju, brzo hodanje, pa lagano trčanje. Klinac trenira fudbal pa ja to vreme koristim na najbolji mogući način. Treba mi savet za patike, ove iz linka su ubedljivo najbolje koje sam koristio ali to je stari model kog nema nigde u prodaji. Namerno ostavljam link jer može da se rotira patika i da se vidi djon - a to je presudno za eventualnu preporuku. KhazanayBuy Reebok Shoes Online In Pakistan | Khazanay.PkBuy 100% Original Used Reebok Sublite Foam Shoes At Affordable Prices Online In Pakistan From Our Largest Collection Of Branded Shoes.
Thursday at 19:231 day Ђуро се овде најбоље разуме у патике, али овако на први поглед ове Рибок што си окачио ни не делују као патике за трчање, можда више за неку шетњу/ теретану, управо због ђона поменутог. Данас ђонови изгледају као на овим горе фоткама што смо качили. Теби вероватно ни не треба не знам шта, тако да зависи и од буџета доста.
Thursday at 19:291 day Ovo je gym/setnja/konobarisanje kategorija. Laka, dobar grip, vrv udobna. Nista stabilnost, nista kvalitetni materijali, nista tehnologija. Ako ti je ovo bilo dobro, onda ti bukvalno svaka - i najjevtinija - patika iz djaka, intersporta, dekatlona “radi pos’o”.