pantelia Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Ma zabole te, ja uzmem medalju i odmah begam u garderobu, neka papani prave selfije do uvece Ja sam ovo pakleno leto svako jutro ustajao rano (desavalo mi se da budem vec oko 5 na Adi ili ispod Gazele), i trcao 8-10 km svaki dan, bez ijednog dana izuzetka ukoliko se dobro secam. Od sredine juna do kraja avgusta. Meni je juce i vreme bilo super za trcanje, dovoljno toplo i bez vetra. edit: Od bitnijih stvari treba istaci dve devojke, prvu koja je stajala sa strane i drzala veliki transparent Pozuri, Vucic te juri. Druga je bila poprilicno atraktivna (ucesnica polumaratona), ali je izvukla iz sebe najjaci smrk i pljuc koji sam ja u zivotu video, gore od bilo kog kamoindzije. Uzeknjivala se jedno 5 sekundi sigurno, i kada ga je ispljunula moja Petrovicko baru je napravila Edited 21 hours ago by pantelia
johan nagel Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Рекао бих да то свакодневно трчање без дана одмора није најсрећнија ствар на дуже стазе, да у великој мери повећава ризик од повреда. Потврдиће неко искуснији али 5-2 однос недељно је вероватно оптималан.
Zabalujev Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Uglavnom danas trening planovi idu na polarizovan sistem, obavezno 1 dan odmora, dva treninga nedeljno sa jakim intenzitetom, ostalo lagano. Svaka četvrta ili peta nedelja lagano.
Recommended Posts