Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma zabole te, ja uzmem medalju i odmah begam u garderobu, neka papani prave selfije do uvece :D 

Ja sam ovo pakleno leto svako jutro ustajao rano (desavalo mi se da budem vec oko 5 na Adi ili ispod Gazele), i trcao 8-10 km svaki dan, bez ijednog dana izuzetka ukoliko se dobro secam. Od sredine juna do kraja avgusta. Meni je juce i vreme bilo super za trcanje, dovoljno toplo i bez vetra. 

edit: Od bitnijih stvari treba istaci dve devojke, prvu koja je stajala sa strane i drzala veliki transparent Pozuri, Vucic te juri. Druga je bila poprilicno atraktivna (ucesnica polumaratona), ali je izvukla iz sebe najjaci smrk i pljuc koji sam ja u zivotu video, gore od bilo kog kamoindzije. Uzeknjivala se jedno 5 sekundi sigurno, i kada ga je ispljunula moja Petrovicko :blink: baru je napravila

Edited by pantelia
Posted

Рекао бих да то свакодневно трчање без дана одмора није најсрећнија ствар на дуже стазе, да у великој мери повећава ризик од повреда.

Потврдиће неко искуснији али 5-2 однос недељно је вероватно оптималан.

Posted

Uglavnom danas trening planovi idu na polarizovan sistem, obavezno 1 dan odmora, dva treninga nedeljno sa jakim intenzitetom, ostalo lagano. Svaka četvrta ili peta nedelja lagano.