maheem Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Naš triatlonac Ognjen Stojanović na temu ovog rekorda i Najkovih novih patika: http://www.ognjenstojanovic.com/nauka-iza-prvog-maratona-ispod-2-sata/
Frank Pembleton Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 Naš triatlonac Ognjen Stojanović na temu ovog rekorda i Najkovih novih patika: http://www.ognjenstojanovic.com/nauka-iza-prvog-maratona-ispod-2-sata/On ovde zapravo reklamira Nike? ... Shiit has hit the fan...
Djuro Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 i moj utisak je takav ali je tekst dosta dobar, realan.
InvisibleLight Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 (edited) Nemam vise volje da za svaku kupovinu guglam i analiziram danima zato cu samo zamoliti da neko od vas trkaca kaze jel ovo dobra kupovina cena:kvalitet (veliki je popust pa me zainteresovalo a treba mi) https://trefsport.com/gel-kayano-trainer-evo-h6c3n-9001 Edit_ u stvari nista, vidim da su patike za sve sem za trcanje Edited October 27, 2019 by InvisibleLight
Zli Gli Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Mislim da je Djak ipak najjaci za patike za trcanje, tamo cak i za mene ima veliki izborSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
goofs Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Gde si video sa su patike za sve sem za trcanje? pise dole lepo "novi Gel Kayano Trainer predstavlja modernu verziju klasičnih patika za trčanje". Iz licnog iskustva rekao bih da je taj gel u djonu nesto najbitnije sto treba traziti kod trkackih patika, neverovatno koliko znaci tabanu i stopalu. Imaju i one varijante sa gel uloskom, ali to ume da ne pase perfektno. Ne znam nista o ovom konkretnom modelu, ali sam imao jednom Asiks sa tim gelom, najruznije patike na svetu ali noga u oblacima posle svakog sporta.
Mindaugas Žukauskas Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Zašto li su stavili BG maraton i izbore na isti datum
Tihajeza Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 (edited) Biračko mesto je na max.500m od mesta gde stanuješ. Ko nije prijavljen tu gde stanuje, to je njegov problem. Promene u saobraćaju su na NBg i malo u centru. I takođe: maraton traje par sati, izbori ceo dan. Ideš da glasaš pre 10 ili posle 14h i sve ok. Ne vidim problem ni ako si maratonac, do najdalje tačke u Srbiji ti treba max. 4 sata busom, tako da se stiže na zatvaranje biračkih mesta. Edited February 3, 2020 by Tihajeza
Mindaugas Žukauskas Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 12 hours ago, Tihajeza said: Biračko mesto je na max.500m od mesta gde stanuješ. Ko nije prijavljen tu gde stanuje, to je njegov problem. Promene u saobraćaju su na NBg i malo u centru. I takođe: maraton traje par sati, izbori ceo dan. Ideš da glasaš pre 10 ili posle 14h i sve ok. Ne vidim problem ni ako si maratonac, do najdalje tačke u Srbiji ti treba max. 4 sata busom, tako da se stiže na zatvaranje biračkih mesta. Jasno, sve može da se postigne, samo eto, opet su to dva krupna događaja, možda je moglo drugačije da se isplanira. Generalno se najviše plašim malog odziva ljudi koji bi podržali nas maratonce pored ulica, jer će svi pratiti kući izveštaje cesida blabla. Za izbore i glasanje ič nisam zainteresovan, as usual.
zoki Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Jel bio neko sinoć na noćnom polumaratonu? Bilo preko 500 ljudi, skroz simpatična trka..Smrzao sa k'o ona stvar ali ipak izdržao.. 2h 09min za mene solidno, dobro za onakve uslove.. I još jedna stvar, čitao sam preporuke za forerunner 235, vidim da je oko 250€, jel se pojavilo u međuvremenu nešto bolje za te pare? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Kole_No Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 250 možda u radnjama, prodaju ga preko K/P i Trkacke berze za 170 EUR.
smorenko Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Bio ja u subotu uvece. I ja sam se smrzo dok sam ceo pocetak trke. Jeste skroz simpaticna trka. Ja prezadovoljan sa 1:56. Sledi gostovanje u Novom Sadu 22. marta. Ja koristim forerunner 235 i prezadovoljan sam. Prosle godine sam ga kupio u Garminu na bulevaru, 31.000. Ima sve sto ti treba.
Djuro Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 235 je best buy. a ima i 45. ili 35, ako volis cetvrtasti oblik. i oni su dobri a jevtiniji od 235.
burekdzija Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Ja koristim 235 skoro godinu dana i nemam zamerke, mogu samo da preporucim.
Recommended Posts