smorenko Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Đuro svaka čast. Kad budeš imao vreme i snage, napiši neki izveštaj.
Delija67 Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Cestitke svima. Video sam Smorenka na 16 kilometru dok sam cekao svoje saborce iz stafete da se izbore sa svojim deonicama, tj video on mene u drcavo zutoj opremi u kojoj mogu da idem i po sred autoputa, pa sam bio prilicno uocljiv, razmenili pozdrave, on nastavio dalje, ja nastavio da cekam. Posto sam imao prilicno sporu ekipu imao sam neobican zadatak da istrcim poslednjih 5km medju polumaratoncima na stazi koji su baldisali i setaju, a ja jedini trcim izmedju njih, tako da sam prakticno trcao sam. Falio mi je neko da mogu da se zakacim za njega i drzim tempo, ovako sam istrcao 5km za nekih pola sata.
mustang Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 (edited) svaka vam cast!!!! @djuro sta znaci ta medalja? Edited April 17, 2019 by mustang
Djuro Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Nista, finisher medalja. Dobije je svako ko stigne do cilja, u zadatom vremenu.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Garmin 245 je konačno izašao, a sa njim i 45 i 945.Odličan rivju.
burekdzija Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Kipchoge ne odustaje: https://www.ineos159challenge.com/ Vidim da opet traze kruznu stazu, ja bih ga pustio da trci 42 km po autobahnu i eto 1:59.
Lezilebovich Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Goran Nikolić, slabovidi atletičar iz Kragujevca, danas je na stazi u okolini Čikaga istrčao poslednju od 77 uzastopnih maratonskih trka za 77 dana
zoki Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Ko koristi Stravu, jel imate problem sa gps-om? Već mesecima zeza, u međuvremenu sam i promenio telefon, mislio sa možda nije problem u tome ali od danas verovatno prelazim na mi fit u kombinaciji sa mi band-om... Skoro 2 km razlike :facepalm: Danas na Adi.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
smorenko Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Ja koristim Stravu i dosad nisam imao problema sa GPS-om. Mislim da kad ovako povuku liniju, onda kao da je bio prekid u merenju. Da li postoji mogucnost da si u slucajno pauzirao i posle nastavio, ne znam gde drzis telefon, dali oko ruku ili u dzepu? Meni je tako izgledalo kada sam na maratonu greskom pauzirao Stravu.
zoki Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Telefon držim u torbici oko struka, ništa nisam dirao.. Jedno 5 puta je sama autopauzirala, kao kad staneš, pa sam ručno ponovo puštao.. Za sve to vreme mi fit radi bez problema, tako da kapiram da nije do samog telefona.. Par puta pre toga sam je testirao dok šetam, držao u rukama sa mapom da pratim kretanje i isto je bagovala, vukla tu crtu između dve tačke kao da prolazim kroz zgrade.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Recommended Posts