braca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kao i obicno, vlazna magicna krpa (microfiber) je zakon
slepa živana Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kao i obicno, vlazna magicna krpa (microfiber) je zakonblagodarim! :D
Alphons Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 iPad 2. Sve, sve al dizajn "poklopca" jebe kevu.eto, sada kada me pitaju kada si prešao na Dark Side, mogu da im kažem i dan i vreme.
yolo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 svako treba da upamti svoj datum prelaska na tamnu stranu. touch - sep 12iphone - oct 5MBP - oct 8PS. da sam prekjuce kupio ipad, mislim da bih danas sebi odgrizao nogu:). srecom da na novi MBP nisu drknuli touchscreen kao sto se pricalo, za double i quad core mi seva.
jms_uk Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 PS. da sam prekjuce kupio ipad, mislim da bih danas sebi odgrizao nogu:). Ko kupi iPad 1 pre 25-og, ustedece 100 funti.Ja, srecom, sam skroz dekintiran pa necu kupovati ni 1 ni 2 :D
foto Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 aj meni da objasnite kako da odem u app store kada tamo nema zemlje srbijice? da li cu zajebati nesto ako ih slazem i kazem da sam sa barbadosa ili fidzija?
Aion Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Imas negde na Apple sajtu objasnjenje kako da kreiras iTunes nalog za zemlje koje nisu podrzane. Ogranicenje je da ne mozes da placas. Jednostavnije je da se prijavis na slovenacki store (mislim da radi i hrvarski) i sve rad kako treba. Ja imam americki nalog (nije vezan za karticu) i regularan slovenacki (sa beogradskom adresom) i pri cemu prvi koristim za besplatne, a drugi za aplikacije koje sam kupio.
kiki Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A neki pametni ljudi su smislili način kako se mogu prevariti prljavi kapitalisti.
Aion Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A neki pametni ljudi su smislili način kako se mogu prevariti prljavi kapitalisti.Ne radi se o prevari, preneli su informaciju sa Apple sajta: http://support.apple.com/kb/HT2534Sa ovako kreiranog naloga ne mozes da placas. Jednostavnije je prijaviti se u Sloveniji (ili Hrvatskoj) jer tamo mozes da nalog vezes za svoju kreditnu karticu.
kiki Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Koliko sam skapirala, razne zemlje imaju različite programe - Ameri, cenim, imaju pristup najvećem broju i moraš imati njihov nalog. A sa njega može da se plaća pomoću fore koja je navedena u poslednjem delu teksta.
lostfanforever Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ajde da ponovim i ovde: PLEASE HELP!! :( jel moze neki savet, koji program da koristim da skinem muziku sa ipoda na nov komp? potom cu ih usinkovati pa novu/staru muziku nazad na ipod?crko stari komp gde je bila sva muzika skladistena, pa mi sad ipod dosao ko spas da nesto od muzike povratim :(hvala!
Aion Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Koliko sam skapirala, razne zemlje imaju različite programe - Ameri, cenim, imaju pristup najvećem broju i moraš imati njihov nalog. A sa njega može da se plaća pomoću fore koja je navedena u poslednjem delu teksta.A zato ti opet treba lokalni (u nasem slucaju slovenacko/hrvatski nalog) da bi kupio ovu gift karticu.
Aion Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ajde da ponovim i ovde: PLEASE HELP!! :( jel moze neki savet, koji program da koristim da skinem muziku sa ipoda na nov komp? potom cu ih usinkovati pa novu/staru muziku nazad na ipod?crko stari komp gde je bila sva muzika skladistena, pa mi sad ipod dosao ko spas da nesto od muzike povratim :(hvala!Google na upit "download ipod music computer" vraca 12.500.000 odgovora. Deluje mi da se svi na prvoj strani relevantni za tvoj problem.
kiki Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A zato ti opet treba lokalni (u nasem slucaju slovenacko/hrvatski nalog) da bi kupio ovu gift karticu.Jbt, nas su baš izignorisali. Ali, sada na laviću imamo napokon srpsku zastavu uz jezik pa možda dođemo i do iTunes-a :). Mada to verovatno više ima veze sa nemogućnošću da normalno plaćamo online prema inostranstvu.
lostfanforever Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Google na upit "download ipod music computer" vraca . Deluje mi da se svi na prvoj strani relevantni za tvoj problem.hvala, upravo zbog tih 12.500.000 odgovora pitah koji vi savetujete/koji ste koristili ...verovatno nisam bila dovoljno jasna tnx
Recommended Posts