Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Ako je samo za ponekad kad zatreba, ja bih uzeo najjednostavniji 32-bitni XP.

Posted

I ja upravo o tome razmišljam - koji će meni sedmica zbog Access-a i Planplusa :isuse:?Skida se XP pro SP3.

Posted

Nista "fala Indy sto si mi izguglao resenje"dry.gifwink.gifPS. A sacu i ja da "nabavim" Snow leoparda i stavim u Virtual Box. Lepo resenje, a jednostavnije od hackintosha (za nas kojima treba zivuci Mac samo povremeno).

Posted

fala indy.nego ne reci da ti i nemas maca nego se mucish sa tim govnetom.pa covece, jel si ti uopste probao ovaj nas touchpad? sa 1 prstom, s 2 prsta, s 3 prsta, s 4 prsta, sa koliko god hoces prstiju..... mislim stvarno bre indy, sucut!

Posted
mislim stvarno bre indy, sucut!
Probao sam ja svasta, ali tudje. Ja sam ti kao oni valet vozaci koji parkiraju drugima Ferrari-je. (Kad sam kod toga, nedavno je tako jedan valet driver u Australiji ladno odvezao musterijin Ferrari u nepoznatom pravculaugh.gif ...jebiga, mnogo dobro, ko ce da vraca).
Posted
fala indy.nego ne reci da ti i nemas maca nego se mucish sa tim govnetom.pa covece, jel si ti uopste probao ovaj nas touchpad? sa 1 prstom, s 2 prsta, s 3 prsta, s 4 prsta, sa koliko god hoces prstiju..... mislim stvarno bre indy, sucut!
Dobio na poklon Apple Magic Mouse. Joj, divota!
Posted
Ne znam, ja sam bas navikao da koristim dugmice sa strane na Mighty-ju...
Posted
Tek je divota kad instaliras BetterTouch Tool ili neku slicnu alatku koja ti omogucava da koristis pun potencijal misa.Nikad se nisam bio prilagodio na Mighty-jeve pretvrde dugmice sa strane. Medjutim, kuglica mu je sjajna.
Posted

treba mi preporuka za dobar softver za maca za (vremensko) planiranje projekata, sa dobrim grafickim interfejsom tako da se moze koristiti i za prezentacije.hvala

Posted
treba mi preporuka za dobar softver za maca za (vremensko) planiranje projekata, sa dobrim grafickim interfejsom tako da se moze koristiti i za prezentacije.hvala
Fast track schedule?Bento?
Posted

FTS je vise ono nasta ciljam mada mi je dosta komplikovan i business minded za moje potrebenije bentosad sam na drugoj strani dobio tip za mindjet (mind manager), sad cu da proucim malo

Posted

dooobar. to bi verovatno bilo ono sto mi treba!

Posted

Zaboravih i ovo - a skinuo onog dana kad je poceo AppStore:http://www.mindnode.com/and it's free