braca Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ako je samo za ponekad kad zatreba, ja bih uzeo najjednostavniji 32-bitni XP.
kiki Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 I ja upravo o tome razmišljam - koji će meni sedmica zbog Access-a i Planplusa ?Skida se XP pro SP3.
Indy Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Nista "fala Indy sto si mi izguglao resenje"PS. A sacu i ja da "nabavim" Snow leoparda i stavim u Virtual Box. Lepo resenje, a jednostavnije od hackintosha (za nas kojima treba zivuci Mac samo povremeno).
yolo Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 fala indy.nego ne reci da ti i nemas maca nego se mucish sa tim govnetom.pa covece, jel si ti uopste probao ovaj nas touchpad? sa 1 prstom, s 2 prsta, s 3 prsta, s 4 prsta, sa koliko god hoces prstiju..... mislim stvarno bre indy, sucut!
Indy Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 mislim stvarno bre indy, sucut!Probao sam ja svasta, ali tudje. Ja sam ti kao oni valet vozaci koji parkiraju drugima Ferrari-je. (Kad sam kod toga, nedavno je tako jedan valet driver u Australiji ladno odvezao musterijin Ferrari u nepoznatom pravcu ...jebiga, mnogo dobro, ko ce da vraca).
Zabalujev Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 fala indy.nego ne reci da ti i nemas maca nego se mucish sa tim govnetom.pa covece, jel si ti uopste probao ovaj nas touchpad? sa 1 prstom, s 2 prsta, s 3 prsta, s 4 prsta, sa koliko god hoces prstiju..... mislim stvarno bre indy, sucut!Dobio na poklon Apple Magic Mouse. Joj, divota!
jms_uk Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dobio na poklon Apple Magic Mouse. Joj, divota!Ne znam, ja sam bas navikao da koristim dugmice sa strane na Mighty-ju...
Aion Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dobio na poklon Apple Magic Mouse. Joj, divota!Tek je divota kad instaliras BetterTouch Tool ili neku slicnu alatku koja ti omogucava da koristis pun potencijal misa.Nikad se nisam bio prilagodio na Mighty-jeve pretvrde dugmice sa strane. Medjutim, kuglica mu je sjajna.
yolo Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 treba mi preporuka za dobar softver za maca za (vremensko) planiranje projekata, sa dobrim grafickim interfejsom tako da se moze koristiti i za prezentacije.hvala
jms_uk Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 treba mi preporuka za dobar softver za maca za (vremensko) planiranje projekata, sa dobrim grafickim interfejsom tako da se moze koristiti i za prezentacije.hvalaFast track schedule?Bento?
yolo Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 FTS je vise ono nasta ciljam mada mi je dosta komplikovan i business minded za moje potrebenije bentosad sam na drugoj strani dobio tip za mindjet (mind manager), sad cu da proucim malo
jms_uk Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Zaboravih i ovo - a skinuo onog dana kad je poceo AppStore:http://www.mindnode.com/and it's free
Recommended Posts