Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted (edited)
Thinkpad T serije.
ili X. x220 jebava kevu za relativno male pare (osetno manje od ekivalentnog apple kompa u istoj konfiguraciji)jedino ga je jebe sto nema sijajucu jabuku pozadi :(
- kad se pristojno konfigurise, nije nista jeftiniji od maca
ovaj deo ne kapiram. to generalno poredjenje najgore pc/win kante od 500e sa nasviranim macom od 2200e. i onda, surprise, surprise, mac je bolji.nije da samo ti to radis, vise je globalni fenomen.inace, deo kvaliteta kompa je i tastatura. koja je na apple.u neuporedivo grdja od ibm/lenovo varijante (na pro laptopovima). obrni okreni, ne moz imati sve ;) Edited by Zverilla
Posted
ovaj deo ne kapiram. to generalno poredjenje najgore pc/win kante od 500e sa nasviranim macom od 2200e. i onda, surprise, surprise, mac je bolji.nije da samo ti to radis, vise je globalni fenomen.
Zar nije on poredio nasvirani PC laptop sa nasviranim Mac-om? :unsure:
Posted
Zar nije on poredio nasvirani PC laptop sa nasviranim Mac-om? :unsure:
pa napisao je nesto tipa "kada ga opremis da bude kao mac, bude ista cena"(sto nije bas tacno, ali ajde)+ malo pre toga je pisao kako je imao neku asus kantu od 500e koja se raspala nakon godinu dana
Posted

Свакоме је ваљда јасно да је пи-си јефтинији јер је Епл лепши. Међутим, мало коме је јасно да Епл није лепши. Последњи лаптоп сам узео пре 5 година. У то време је код Епла био актуелан овај "лепотан" од 1200 долара: lt_apple_macbook_f.jpgУместо њега купио сам Ејсера за 500:Acer-Aspire-4710-2013_g11.jpgКо је лепше остарио?

Posted (edited)

ne znam koja je masina lepse ostarila, ti sigurno jesi vise ostario kvareci oci na losijem ekranu, kriveci prste na losijoj tastaturi, o zivcima kad se zakuca da ne govorim...moj Mac je preziveo dva padanja sa motora, od toga jedno sa preko 100 km/h

Edited by braca
Posted
Thinkpad T serije.
Hehe, zna čovek.Odaću vam tajnu (pored toga da ovo kucam na upravo gorepomenutom ThinkPadu). Zadnjih par godina radim kao lenovo tehničar, najveći deo posla su instalacije i apgrejdi Lenovo ThinkPad T... i X... kao i IdeaPad (za klince po školama).Inače u intervjuu za taj posao je bio i test, u kome je poslednje pitanje glasilo (kopiram direktno iz upitnika):20. Who makes the best quality Notebooks?( Bonus Question )a. HPb. Dellc. Lenovod. Sonye. Asusf. AppleJa zaokružio Apple. Ipak sam dobio posao (valjda su ostali odgovori bili tačni).I sad mislim da je Apple, ali kako rekoh a) ne volim baš naročito Mac OS X, b) meni je to skupo. U domenu para koje sam u stanju da dam (a to je malo), kao i stvari koje su mi bitne (recimo, tastatura!) - meni je ThinkPad T najbolji. Kada bih se obogatio, kupio bih ThinkPad W. Apple ne, jer mi je glupo da na Apple mašinu stavljam linux ili Windows (premda to, naravno, može).Nisam Apple-hater (kao što vidite), pa prema tome nemojte se osećati uvređenima.
Posted

Koji je bio tacan odgovor? Je li d - Sony?

Posted

Pa pogodi šta je bio tačan odgovor obzirom da je test bio za posao Lenovo kontraktora. :D

Posted

To je odgovor koji sluze da eliminisu uvlakuse!

Posted

Trebalo je da nacrtaš đoku!

Posted

Ili da dopišeš g) Alienware

Posted

jel zna neko koliko kosta baterija za macbook pro 15icu?u beogradu? da ne trazim :)))

Posted
jel zna neko koliko kosta baterija za macbook pro 15icu?u beogradu? da ne trazim :)))
koji model?
  • 2 weeks later...
Posted

Фенсићи, данас вам Атари поводом свог 40. рођендана поклања својих 100 игара. Класик до класика :Hail:

Posted

poklanja za 0.99$ ;)