Zverilla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 amateru... moj evo još živ posle pada sa motora pri brzini od oko 120...manje vise za laptop ali za tebe ako si bio sa njim!
braca Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 manje vise za laptop ali za tebe ako si bio sa njim!bio, laptop u rancu na ledjima, prošlo već par godina od tad, i evo radi i dalje, a motor je na otpadu
Aion Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Pratite danasnju konferenciju za stampu. iBook Authoring je FREE!
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 prešao na dark side :) dajte neke preporuke za softvere, linkove i sve što smatrate neophodnim
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Tjah, zatekao si meza pocetak trebaju mi neke sitne fore, kako da se sto lakse snadjem na mracnoj strani. Plejeri koji podrzavaju titlove, to mi prvo palo na pamet. Moram na sljaku pa cu veceras poceti proces prilagodjavanja :)
braca Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 VLC je zakon, a za bilo koju Home Theater kombinaciju tu je Plex
henrik larsson Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Tjah, zatekao si meza pocetak trebaju mi neke sitne fore, kako da se sto lakse snadjem na mracnoj strani. Plejeri koji podrzavaju titlove, to mi prvo palo na pamet. Moram na sljaku pa cu veceras poceti proces prilagodjavanja :)Trk na lagano iščitavanje ove teme od početka, tu ima sve, tek je 4 godine, a sistem se nije značajno menjao u osnovi od Leoparda. Za konkretne stvari viči.Ja koristim MPlayer Extended što se tiče plejera, no problem.
braca Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 evo nabrzaka jedan ls /Applications (izbacio sam apple stvari koje su već tu i nevažne sitnice) : 0xED AJoiner Adobe Acrobat X Pro Apache Directory Studio AppCleaner Audacity Burn Cyberduck DiskAid FStream Firefox Fraise GPG Keychain Access GarageBuy Google Chrome Google Earth Google SketchUp 8 GrandPerspective HandBrake KeePassX KisMAC LibreOffice Live Interior 3D Pro MPlayer OSX Extended MacPAR deLuxe MacPorts MacUpdate Desktop MakeMKV Max Microsoft Messenger Mkvtoolnix MySQL Tools NameChanger OnyX Paintbrush Porticus Proximity Remote Desktop Connection SABnzbd SMARTReporter SSH Tunnel Manager Senuti Skype Split&Concat Tagr TextWrangler The Unarchiver Thunderbird Transmission TrueCrypt VLC Vienna VirtualBox Wireshark Xcode coconutBattery coconutID coconutWiFi dmg2iso eMaps ffmpegX iPackr iStat Menus iStumbler iTerm
braca Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) MSN Messenger? Gde je Adium?ruku na srce, i ovo startujem dva-tri puta godisnje... uglavnom koristim iChat ili FaceTime, eventualno Skypeirc client ni nemam P.S. a gde su vase liste? inace, sto se moje tice i kao sto se vidi, privilegujem uglavnom opensource gde god mogu Edited March 2, 2012 by braca
Recommended Posts