Zverilla Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 jel kolega siguran da ih je baš pojeo, ili samo onemogućio pristup?kaze pojeo, i povecao osx particijuako me je slagao, lazem i ja vas
kiki Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 (edited) Snežni lav počeo da zajebava sa Camera Windows-om i skidanjem fotki sa aparata. Ja to obično radim preko čitača kartica, ali trenutno nije kod mene. Na lavu je ovaj program radio kako treba. Pokušala sam i sa iPhoto-om i sa Image Capture-om, ali oni neće da skidaju raw fotke. Imam Canon 300d što prepoznaju, a 20d i ne konstatuju (možda je do aparata). Vratiću čitač kartice u ponedeljak, utorak - ali bih ja da fotke skinem danas ili sutra pre podne.Neće ni sa Preview-om. Na netu sam čitala da SL zaista ima problem sa Camera Windows-om za Canon. Edited November 19, 2011 by kiki
3opge Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 pocela da mi se odvaja (krivi) guma na donjoj strani Mac booka.prilicno fusherski uradjeno.sta sad?
Nico Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ovoooolika molba: jel ume neko od vas vestih decaka da krekne Omniplan ili kojim slucajem ima da udeli serijski broj? evo ovohttp://www.omnigroup.com/products/omniplan/Ili znate nekog ko ume da krekne? Radim neki konjski godisnji plan na trial verziji, ostalo mi jos 3 dana, posle toga ili 200$ ili dzaba sam krecila.
JozoMujica Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ovoooolika molba: jel ume neko od vas vestih decaka da krekne Omniplan ili kojim slucajem ima da udeli serijski broj? evo ovohttp://www.omnigroup...ducts/omniplan/Ili znate nekog ko ume da krekne? Radim neki konjski godisnji plan na trial verziji, ostalo mi jos 3 dana, posle toga ili 200$ ili dzaba sam krecila. Bolje da požuriš sa radom, umesto što podstičeš na vršenje krivičnih dela.
Nico Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Bolje da požuriš sa radom, umesto što podstičeš na vršenje krivičnih dela. Hvala na savetu, ima ko oce da pomogne, na svu srecu.
Indy Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Najverovatnije to nije potrebno sa OS X-om. Ako baš mora, onda ima ovo http://www.macupdate.com/app/mac/16819/idefrag(Samo nije dž, barem u principu).
braca Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ja to nikad ne radim, nisam ni osetio potrebe, a vozam OS X evo već 5-6 godina na raznim mašinamaevo i članak koji objašnjava zašto u većini slučajeva nije potrebno
Indy Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) SIR Jonathan 'Jony' Ive Edited January 1, 2012 by Indy
jms_uk Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ouch!Koji disk imas u njemu - obicni hard ili SSD?I na sta je to pao?
banecare1 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 pao je na beton, a za disk ne znam koji imam - mbp je 17'' mid 2010 ako ti to nesto znaci
braca Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 amateru... moj evo još živ posle pada sa motora pri brzini od oko 120...
Recommended Posts