luba Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 debil, zaboravih na burn. ok, zovem u pomoc ako (sigurnije kad) zatreba dalje.
luba Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 odradila i disk ratnika i oniks i nista.kao da je ekran zakljucan, znam da zvuci sumanuto, ali to je simptom.sta god da otvorim preko findera ili spotlighta, mogu samo da zatvorim i +, - ne reaguje i docka nigde nema, a ne mogu ni da promenim preference.(u ratnickom reportu prica o fajlovima koji su imali incorrect alias flag itd, i incorrect values in the volume information were repaired)
henrik larsson Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Bemliga, daj da to pogledam uživo ovih dana, ovako onlajn neam ideu.
luba Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 hvala :)sad se snalazim skacuci spejsom po folderima na ekranu. ko chicken invaders, majkemi.
Filipenko Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Mda, evo frke i ovde...iPad je u pitanju. Smeće od iTunesa, kad god povežem uređaj, prijavljuje "Getting internal error". Jebote, ne mogu da verujem. Ne mogu ništa da prebacim sa kompa na tablet i obrnuto. Ima li pomoći? Dajte neke od tih normalnijih programa koje koristite za sinhronizaciju uređaja...
henrik larsson Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 http://support.apple.com/kb/TS3694
Filipenko Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Zahvaljujem. Upotreba drugog kabla u kombinaciji sa stavljanjem huba između kompjutera i uređaja je dala rezultata... ( )
scepa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ...mali-veliki problem...da skratim pricu - morao sam da se prebacim na windows partition na iMac-u da bih instalirao kamere u lokalu...pre toga wireless mi radio bez problema, nadjem wireless na windowsu, on mi ga preimenuje u "mojeime - PC network"...fercerao normalno, vratim se na OSX, umesto normalnog imena konekcije "netgear" - pokazuje mi taj jebeni PC-network i jos trazi password koji nemam...restartovao modem, sve zivo bezuspesno...net radi bez problema wired, ali nemam wireless koji mi je neverovatno potreban posto imam jos 6 wi-fi ipadova koji su radili na istoj konekciji...unapred zahvalan
Venom Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ovo je izgleda postao onaj gazzin support group topic.
Zverilla Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ...mali-veliki problem...da skratim pricu - morao sam da se prebacim na windows partition na iMac-u da bih instalirao kamere u lokalu...pre toga wireless mi radio bez problema, nadjem wireless na windowsu, on mi ga preimenuje u "mojeime - PC network"...fercerao normalno, vratim se na OSX, umesto normalnog imena konekcije "netgear" - pokazuje mi taj jebeni PC-network i jos trazi password koji nemam...restartovao modem, sve zivo bezuspesno...net radi bez problema wired, ali nemam wireless koji mi je neverovatno potreban posto imam jos 6 wi-fi ipadova koji su radili na istoj konekciji...unapred zahvalanglup savet (al mozda pomogne):da li si pokusao da obrises tu konekciju iz win.a? (ili deaktiviraj bezzicni adapter ako to ne upali)
yolo Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ovo je izgleda postao onaj gazzin support group topic.hakovan je topik, opusti se.
scepa Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 (edited) glup savet (al mozda pomogne):da li si pokusao da obrises tu konekciju iz win.a? (ili deaktiviraj bezzicni adapter ako to ne upali)ma jesam nije vredelo...otisao kupio novi router jbg...sad radi...mislim da sam sjebo network dok sam podesavao parametre za kameru....enivej, tenks Edited October 25, 2011 by scepa
jms_uk Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ima li neko iskustva sa podesavanjem Mail Servera na OS X Serveru [konkretno 10.6 je u pitanju]?Podesio sve, medjutim nesto nece da radi...
Zverilla Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 za one koji rade upgrade na lion:ako imate jos neki os instaliran sa bootcamp.om, uradite backup tih particijajer ce ih gladni lav izjesti :)(evo ga kolega place od muke, pojeo mu je particiju sa win.om i linux.om bez da ga je nesto upitao. a bekapa nema)
braca Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 jel kolega siguran da ih je baš pojeo, ili samo onemogućio pristup?
Recommended Posts