Roger Sanchez Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 (edited) Slava mu! Edited October 6, 2011 by Roger Sanchez
Al-Khwarizmi Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 RIPhttp://www.youtube.com/watch?v=gxGC52TPNnY
Zverilla Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ko s djavolom jabuke sadi, same mu se o glavu obijaju The Apple I went on sale in July 1976 and was market-priced at $666.66 steta, bio je zaista drugaciji CEO u odnosu na vecinu bezglavih bezmudih gmazova po kompanijama
WTF Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 (edited) RIP.Covek je bio genije Jutros sam gledao iTunes store i sve sam nesto ocekivao da nadjem neki "Dan Zalosti" app.(iSad, iMourn, iSympathy...) Edited October 6, 2011 by WTF
luba Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 savet za praistoriju.ibook g4, 2007, mac os x 10.4.11poslednjih par meseci dosta stuca, usporen, treba mu da se zalaufa, ali sve radi.od juce, doka nema nigde, ne reaguje na promenu setingsa, kao da ne postoji. sa ekrana nestala slika koja je bila wallpaper, vec plava pozadina, ali nijedna ikona ne otvara, vec samo preko spotlightsa ili findera.ima li mu pomoci?
henrik larsson Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 (edited) Nešto softverski. Za početak, skini i nareži Disk Warrior pa uradi Replace Directory.edit: a brža varijanta ti je da skineš Onyx koji je dž, i da uradiš kompletan program sa Cleaning taba. Samo skini verziju za Tigra, ima dole kad skrolneš. Edited October 23, 2011 by henrik larsson
luba Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 fala, skidam.glupo pitanje: mogu li preko usba da startujem, na prostackom kompu mi ne radi rezac, a na meku nemam toster, skinula (da, sramim se sad).
henrik larsson Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Za DW će ti trebati dizanje preko dividija, a možeš da ga spžiš i iz sistema i iz Disk Utility. Applications/Utilities/Disk Utility. Images > Burn, pa spržiš .dmg koji si skinula.
Recommended Posts