Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted (edited)

Slava mu!t_title.pngt_hero.png

Edited by Roger Sanchez
Posted

ko s djavolom jabuke sadi, same mu se o glavu obijaju

The Apple I went on sale in July 1976 and was market-priced at $666.66

steta, bio je zaista drugaciji CEO u odnosu na vecinu bezglavih bezmudih gmazova po kompanijama

Posted (edited)

RIP.Covek je bio genije :Hail: Jutros sam gledao iTunes store i sve sam nesto ocekivao da nadjem neki "Dan Zalosti" app.(iSad, iMourn, iSympathy...)

Edited by WTF
  • 2 weeks later...
Posted

savet za praistoriju.ibook g4, 2007, mac os x 10.4.11poslednjih par meseci dosta stuca, usporen, treba mu da se zalaufa, ali sve radi.od juce, doka nema nigde, ne reaguje na promenu setingsa, kao da ne postoji. sa ekrana nestala slika koja je bila wallpaper, vec plava pozadina, ali nijedna ikona ne otvara, vec samo preko spotlightsa ili findera.ima li mu pomoci?

Posted (edited)

Nešto softverski. Za početak, skini i nareži Disk Warrior pa uradi Replace Directory.edit: a brža varijanta ti je da skineš Onyx koji je dž, i da uradiš kompletan program sa Cleaning taba. Samo skini verziju za Tigra, ima dole kad skrolneš.

Edited by henrik larsson
Posted

fala, skidam.glupo pitanje: mogu li preko usba da startujem, na prostackom kompu mi ne radi rezac, a na meku nemam toster, skinula (da, sramim se sad).

Posted

Za DW će ti trebati dizanje preko dividija, a možeš da ga spžiš i iz sistema i iz Disk Utility. Applications/Utilities/Disk Utility. Images > Burn, pa spržiš .dmg koji si skinula.