Aion Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kriza i strmoglav slede, matori pali. Pride, i narušeno zdravlje je uvek dobar izgovor.Nikakve krize nece biti, ovo je nesto sto se priprema najmanje od januara ove godine, od kada novi CEO (Tim Cook) u sustini rukovodi kompanijom. Takodje nece biti biti nikakvog ni strmoglava, ako pod tim podrazumevas veliki pad cena akcija. Dugorocno mislim da ce Aplleove akcije padati, ali sve zavisi od toga zasta ce upotrebiti enormne rezerve kesa kojima trenutno raspolazu.
Dionysos Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Pride, i narušeno zdravlje je uvek dobar izgovor.Не бих волео да користим овакав изговор
Garnirung Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ajd da pitam ovde, pošto je tema slična. Imam neku opciju da dobijem Ipod touch kao poklon, mislim da je 4g, 8GB. Jel neko rabio to? Kakva je makinica?Prvenstveno me zanima zvuk, jer bi ga uglavnom rabio za muziku, dakle sluške i zvučnik. I kakva je baterija, mislim jel ne crkava brzo? I tako, ako može neki manji review, pošto ne bih da cimam ljude da se troše (bolje da mi daju te pare ;))
Garnirung Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Toliko sam se i sam snašao ;) No hvala u svakom slučaju.
teacher Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ajd da pitam ovde, pošto je tema slična. Imam neku opciju da dobijem Ipod touch kao poklon, mislim da je 4g, 8GB. Jel neko rabio to? Kakva je makinica?Prvenstveno me zanima zvuk, jer bi ga uglavnom rabio za muziku, dakle sluške i zvučnik. I kakva je baterija, mislim jel ne crkava brzo? I tako, ako može neki manji review, pošto ne bih da cimam ljude da se troše (bolje da mi daju te pare ;))Baterija je odlična, kvalitet zvuka je nešto iznad proseka. Muziku i slike možeš da unosiš samo preko iTunesa, što je prilično nekomforan način upotrebe. Moj problem sa tim gedžetom je tzv White screen of death, koji se počeo pojavljivati posle godinu i po dana, a nakon par meseci više nisam mogao da upotrebljavam iPod.
Garnirung Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Hvala Učo. Zbog takvih stvari me i zanimalo, jer cenim da ima tu zezanja kako sa servisom, garancijom i/ili menjanjem baterije, s obzirom da bi bio kupljen napolju, a rabljen ovde.
Aion Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Hvala Učo. Zbog takvih stvari me i zanimalo, jer cenim da ima tu zezanja kako sa servisom, garancijom i/ili menjanjem baterije, s obzirom da bi bio kupljen napolju, a rabljen ovde.Ako je pod garancijom i imas racun, ne bi trebalo da bude problem da ga servisiras kod nas. Ako nije pod garancijom, onda tek nema nikakvih problema, moras samo da platis.
Venom Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 http://blogs.sfweekly.com/thesnitch/2011/09/iphone_5_apple_police.phpDivni ljudi. Sljam.
Garnirung Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ako je pod garancijom i imas racun, ne bi trebalo da bude problem da ga servisiras kod nas. Ako nije pod garancijom, onda tek nema nikakvih problema, moras samo da platis.To je ok onda. Mislio sam da mora da se šalje. Mada sam danas otkrio i Cowon, imaju zanimljive gedžete, pa će da vidimo šta ćemo.
ZoNi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Muziku i slike možeš da unosiš samo preko iTunesa http://www.getsharepod.com/
teacher Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 http://www.getsharepod.com/Dakle, da umesto sa iTunesom, unosim muziku preko 10 klasa lošijeg programa. Ne vidim benefit.
Skyhighatrist Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Ehm... Dobio sam iMac 20 Core2 Duo 2.4Ghz, ali mu je spaljen NTLDR (NTLDR is missing, press ctrl+ald+del to reboot).Kad prilikom paljenja stisnem alt (option), pokaže mi samo Windows particiju.Da li to znači da je na njemu instaliran samo WinXP bez nekog Macosa?Jel' mogu ja uopšte da (re)instaliram XP bez da prvo jurim neki MacOS, pa Boot Camp, pa tamo vamo do instalacije Windže?Edit: to je ovaj Edited September 18, 2011 by historian
braca Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ehm... Dobio sam iMac 20 Core2 Duo 2.4Ghz, ali mu je spaljen NTLDR (NTLDR is missing, press ctrl+ald+del to reboot).Kad prilikom paljenja stisnem alt (option), pokaže mi samo Windows particiju.Da li to znači da je na njemu instaliran samo WinXP bez nekog Macosa?Jel' mogu ja uopšte da (re)instaliram XP bez da prvo jurim neki MacOS, pa Boot Camp, pa tamo vamo do instalacije Windže?Instalirati (samo) Windows na Apple hardware može samo teški mazohista. Zaslužio je da mu Mac izgori, a i ti ako nastaviš tim putem... šalu na stranu, trebalo bi da može, ali zašto, pobogu, zašto?
Recommended Posts