Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

aha, ali meni te pesme razbaca svuda naokolo po libraryju, jel ima neka opcija da lista po vremenu unosa tipa last imported da bih tako najlakse selektovao

Posted
aha, ali meni te pesme razbaca svuda naokolo po libraryju, jel ima neka opcija da lista po vremenu unosa tipa last imported da bih tako najlakse selektovao
Koliko ja znam ne mozes tako da ih selektujes po datumu importa (mozda neko drugi zna, ja ne znam za foru), mislim da ces morati da se pomucis. Neki put cak ni ovo sto sam ti napisala malopre ne upali ako je aljkav rip, bilo je slucajeva da sam ko zen majstor rucno prepravljala da bi biblioteka bila uredna...
Posted

Jel moze neko da mi kaze gde Mac cuva drajvere, u kom folderu? Imam problem sa nekim Canon stampacem, malo malo pa poludi i nece da stampa. Instaliram driver ponovo, odstmpa jednom i onda opet poludi. Doduse, malo sam glumpava pa ne znam gde pakuje sve te verzije drajvera koje instaliram, tako da ko zna koju sam dzumbusanu napravila negde u back endu. :)

Posted
itunes pitanje.na koju foru da importujem folder sa pesmama u itunes tako da mi se ne razlije po libraryju kao 250 pesama prepoznatih kao 250 albuma, nego da se folder prepozna kao album sa svim tim pesmama.ovo me jebe otkako sam poceo da koristim itunes a sada mi je prekipelo. pesme iz foldera nisu ripovane na macu,
Idi u iTunes Preferences -> advanced i odcekiraj Keep iTunes Media folder organized.
Posted
Idi u iTunes Preferences -> advanced i odcekiraj Keep iTunes Media folder organized.
radi selektivno. jedan folder mi je lepo usisao (kao kompilaciju), drugi je razbacao samo tako. moracu da vidim sta je pravilo.
Posted
Koliko ja znam ne mozes tako da ih selektujes po datumu importa (mozda neko drugi zna, ja ne znam za foru), mislim da ces morati da se pomucis. Neki put cak ni ovo sto sam ti napisala malopre ne upali ako je aljkav rip, bilo je slucajeva da sam ko zen majstor rucno prepravljala da bi biblioteka bila uredna...
mogu da se organizuju po datumu importa, samo kliknes na vrhu itunes UI na date added i onda ti se poredjaju svi na vrhu tako da se lako selektuje, nikakve zen vestine nisu potrebne sem klika na prvu i poslednju pesmu uz stisnut shift. onda dalje sve kako si napisala i voila - radi!hvala:)
Posted

ste probali Auroru ?mnoooogo brzo, niš ne troši (5 tabova, od toga 3 simultana youtube na play, manje od 8% cpu i 260 MB memorije) instant internet

Posted

Kada sam prelazila na SL izgleda da sam formatirala USB tako da Win ne može da ga čita već traži da se formatira (a za to na poslu nemam dozvolu). Koji od ovih Formata u Disk Utility-ju je pogodan za obe platforme?

Posted

Imam dva debeljka: MS-DOS (FAT) za koji mislim da je pravi i ExFAT. Iskreno, ovog drugog se nešto i ne sećam da sam ranije videla :unsure:. Možda je došao sa SL-om.

Posted

Malo ce da padnu akcije [Rojters vec javlja o nekih 7%], pa ce polako da rastu opet, pogotovo kad objave 2 nove mreze uz iPhone 5 u US.Glasine su da mu je zdravlje jako lose, sto je i razlog [pored ove ostavke] o objavljivanju biografije pre prethodno zakazanog roka...S druge strane, kazu da je resio da to uradi dok je jos OK, organizovano.

Posted

Kriza i strmoglav slede, matori pali. Pride, i narušeno zdravlje je uvek dobar izgovor.

Posted
Kriza i strmoglav slede, matori pali. Pride, i narušeno zdravlje je uvek dobar izgovor.
Covek ima rak pankreasa od 2004., trebalo bi da je mrtav odavno, to je malo tezi slucaj narusenog zdravlja. I ne izvlaci se, ovo je nesto sto se godinama ocekuje i kompanija priprema za to. In a letter to the board of directors, Apple CEO Steve Jobs wrote, "I have always said if there ever came a day when I could no longer meet my duties and expectations as Apple's CEO, I would be the first to let you know.Unfortunately, that day has come."Ovo ti je clanak iz januara o potencijalnim naslednicimahttp://www.fastcompany.com/1719458/who-could-replace-steve-jobs-at-apple