Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

analogija, brate care, analogija. trakas lampas, taj rad.

Posted

Jačalo mi je lanpaš, lepo na majk pa u konp, to je dosta. Doduše, ne bih realno imao ništa ni sproću par ljudskih tapeova, ako mi isfinansiraš tu akciju cool.gif

Posted

Konacno se pojavio Skype for iPad - looks good.

Posted

To ensure your best Skype experience, we've temporarily removed Skype for iPad which went live prematurely today.Skype 2 hours
Posted

Svima je stalo do našeg iskustva...

Posted
Opako je uznapredovao ovaj Apple. Osvojili su cut/paste tehnologiju, a šuška se da će do 2022. izaći Geopard OS sa create shortcut opcijom.
Sta fali "ln -s ..." iz terminal, ili ako vise volis GUI prevlacenjem fajla uz pritisnute ALT+CMD. A i Gepard (Cheetah) je izasao pre deset godina.
Posted

Igram Call of Duty 2 uz pomoć touchpada, umesto miša. Stari miš je propao - precvikan kabl, Magic nije pogodan za toliko kliktanje, rekoh da probam sa tapkanjem. Ide nekako :lol:

Posted

itunes pitanje.na koju foru da importujem folder sa pesmama u itunes tako da mi se ne razlije po libraryju kao 250 pesama prepoznatih kao 250 albuma, nego da se folder prepozna kao album sa svim tim pesmama.ovo me jebe otkako sam poceo da koristim itunes a sada mi je prekipelo. pesme iz foldera nisu ripovane na macu,

Posted
itunes pitanje.na koju foru da importujem folder sa pesmama u itunes tako da mi se ne razlije po libraryju kao 250 pesama prepoznatih kao 250 albuma, nego da se folder prepozna kao album sa svim tim pesmama.ovo me jebe otkako sam poceo da koristim itunes a sada mi je prekipelo. pesme iz foldera nisu ripovane na macu,
selektuj sve pesme u iTunesuright-clickni na sve, pojavice ti se meni, jedan od itema na meniju je Get Info, klikni na tootvori ti se prozor sa multipnim tabovima (info, video, sorting, options) idi na Options, pa negde na sredini ti pise Part of Compilation i imas dropddwon opciju Yes No, kliknes na Yes. Najcesce popravi problem