Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Da ne pominjemo revolucionarno razvlačenje prozora iz svakog ćoška i ivice. :D

Posted

da li je moguce? ne verujem ti za ovo:)

Posted

Opako je uznapredovao ovaj Apple. Osvojili su cut/paste tehnologiju, a šuška se da će do 2022. izaći Geopard OS sa create shortcut opcijom.

Posted (edited)

Zanimljiv način da očuvaju identitet, nema šta.Da se pohvalim, danas sam u FB raspravi proglašen fenbojem i ekvivalentom islamskog teroriste. To se nije desilo već mesecima.

Edited by Zabalujev
Posted

cenim da ovo gotovo nikome ovde nece trebati, no ipak:ako vam se cd/dvd zaglavi u bespucima citaca, jedino sto pali kad nista drugo ne pali:1. iskljucite racunar2. ukljucite racunar i dok cujete onaj "bliiiinggg" zvuk podizanja sistema pritisnete levi taster misa.radi.probala cak 2x, zbog mazohisticke radoznalosti.

Posted

Stara fora, a i zatrebalo je ohoho puta, naravno.

Posted

meni ostalo dva optička čitača u kući, mislim da su oba neispravna - od nekorišćenja

Posted

Ubuduce neces imati tih problema (bar ne sa Apple-om) - optickih citaca nece biti.

Posted

pocistio spravu, opet fercera ko luda. najveca jebada su naravno ove glupave safari ekstenzije. sve sam ih pobio. to i pola od nadjenog djubra po onyxu sto je ubiveno mi je vratilo MBP na brzinu iz doba kad je bio mladjan. mogu misliti kako bi leteo kada bi se otvorio za ovo sto je larsson hteo da dobije neki %%% na moju glupost

Posted

Prvo neprijatnost prilikom ustanovljavanja da Logic Pro 8 ne šljaka pod Lionom. Zatim nelagoda povodom saznanja da ni 9 ne radi. Onda malo olakšanje posle spoznaje da radi 9.1.3. Upravo se završava obimna kupovina™, pa ćemo da vidimo kako će da prođe instalacion.

Posted

sta ce ti logic pro, nisi valjda batalio gitar i presao u rejv poselo vode?

Posted

Jbg, taj gitar (i bas i banj i ostalo) mora da se snimi u nešto, pa biram najbolje.