Sandradjer Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 25 minutes ago, Filozof manijak said: Samo za @Sandradjer Moram da priznam da mi je to bio najtezi ispit na faksu Kompleksna analiza 1 1
Shan Jan Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Jos je bolje da potrosis pola dana da nekom objasnis kako funkcionise IPv4 i onda ti neko kaze, ok, hajde sad mu objasni IPv6 2
Delija67 Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 (edited) On 25. 12. 2024. at 11:06, JozoMujica said: Firma u kojoj radim je ranije bila u stanu na poslednjem spratu stambene zgrade, pa je bilo zanimljivih situacija kad ispred lifta pred komsilukom krene objasnjavanje da prvo treba pobiti decu, a tek onda roditelje Edited December 27, 2024 by Delija67 3
gsb Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 1 hour ago, Delija67 said: Firma u kojoj radim je ranije bila u stanu na poslednjem spratu stambene zgrade, pa je bilo zanimljivih situacija kad ispred lifta pred komsilukom krene objasnjavanje da prvo treba pobiti decu, a tek onda roditelje kill -9
Shan Jan Posted January 14 Posted January 14 Jedna od prvih stvari koje su me naucili menadzeri je kako da umesto kratkih i jasnih recenica napisem 10 puta duzi mail pun novogovora. Zalosno je sto radi, postao je to ozbiljan skill koji se ceni
radisa Posted January 14 Posted January 14 (edited) 4 minutes ago, Shan Jan said: Jedna od prvih stvari koje su me naucili menadzeri je kako da umesto kratkih i jasnih recenica napisem 10 puta duzi mail pun novogovora. Zalosno je sto radi, postao je to ozbiljan skill koji se ceni Kaži mangerima da mailove duže od 3 rečenice retko ko čita Edited January 14 by radisa 7
bags Posted January 14 Posted January 14 Ja sam se na proslom poslu ganjao sa HRom da uvedu na vrhu emaila ako ocekuju nesto da uradim. Znaci veliko crveno ACTION: xxxxxxxxxxxxxxx till 01.06. i onda ispod carsaf. Posle dugo nagovaranja i sami su se uverili u efiksanost te metode. 3 1
Shan Jan Posted January 14 Posted January 14 Ma ceo taj vrckavi politicki stil mailova postoji zbog menadzmenta. I jeste smaranje za nas koji moramo da kopamo po tome da nadjemo sta treba da se uradi. Ali oni vode firme tako da se mi prilagodjavamo njima...
braca Posted January 14 Posted January 14 Kad smo već kod mailova, kako se borite sa imboksovima ? Ja trenutno imam 2000+ nepročitanih... Ima li neko pametno rešenje za to ?
radisa Posted January 14 Posted January 14 1 minute ago, braca said: Kad smo već kod mailova, kako se borite sa imboksovima ? Ja trenutno imam 2000+ nepročitanih... Ima li neko pametno rešenje za to ? Mark as read... 4 2 2
bags Posted January 14 Posted January 14 1 hour ago, braca said: Kad smo već kod mailova, kako se borite sa imboksovima ? Ja trenutno imam 2000+ nepročitanih... Ima li neko pametno rešenje za to ? Ako hoces da rucno precistis to se moze za 2,3 dana uz par filtera: 1. gde si samo ti u TO polju (i niko drugi bilo gde) 2. gde deo TO polja ( a niko nema u CC) 3. gde si ti deo TO polja ( a ima neko u CC) 4. gde si ti sam u CC 5. gde si ti deo CC 6. filteri za grupne emailove po vaznosti (recimo mojtim1, servertim, linuxtim1, linuxtim2) Cim naidjes u 6. grupi nesto za brisanje odmah odradis search po nekom pravilu koje odgovara i obrises sve slicne emailove. Na srecu kod mene trenutno na poslu dobijam 5,6 emailova sedmicno a privatno na gmail imam dobar sistem tagova tako da mogu brisati jako brzo. Na nesrecu Teams se koristi za sve u firmi a tamo je search otprilike na skali od 1 do 10 oko dvojke. 1
Recommended Posts