September 29, 20222 yr 1 minute ago, Tpojka said: Večeras se baš ovako osećam... Najgore, taj giant bug je neki development, koji je nezavršen i koji razvlačim 3 meseca i ako ga ne uradim danas i sutra, neću moći do 15 oktobra... A mrzi me intezivno i da pogledam... No dobro, popraviću par glupih bugova na drugim sistemima, ionako sma danas prešao 60Wh za ovu nedelju (računajući i prošli vikend) :(...
November 14, 20222 yr Ovaj Neal Ford je inace bas prevara ali je za ovo u pravu. Imali smo neki workshop sa njim, kako unaprediti arhitekturu. Nista on nije skapirao. Prosecan junior bi bolje razumeo o cemu se radi kod nas na poslu, ali je zato izbacivao keywordse kao bingo. Menadzment se odusevio sa njim, mi iz rovova se skenjali za koliko para je prodao maglu.
November 14, 20222 yr bemliga, on mi nije poznat. Martin Fowler čije knjige cenim je iz istog Thoughtworks. mada i Fowler mislim da napinje te teorijske koncepte na max, što često nije realno da se postigne u većini organizacije i onda svi završe frustrirani što nisu "top of the line" firma.