March 18, 20223 yr 1 hour ago, radisa said: proverim, ono samo različita greška Progres ni iz čega. 1 hour ago, radisa said: ne zna koje muke to mogu biti MSSQL verzija, freeTDS, MDF, LDF... Ne ponovilo se.
March 19, 20223 yr 8 hours ago, radisa said: Ovo sam imao pre par dana... :( Jos nije rešeno... umene se upravo reshilo, dosta elegantno, ko bi rekao, koje i vama zelim nekad je samo potrebno vreme, da se elektroni ispremeshtaju Edited March 19, 20223 yr by gospa buba
March 19, 20223 yr 15 hours ago, gospa buba said: ja, dan treci sent from novi mnogo jak bubamoto. 15 hours ago, radisa said: Ovo sam imao pre par dana... :( Jos nije rešeno... Ja i kolega dan sedmi, sad smo stigli do “dobre” greske , u prevodu mislimo da znamo kako da se resi, jos samo da opravim logiku
March 20, 20223 yr On 19.3.2022. at 10:38, I*m with the pilots said: Kako bese, srecan programer je onaj koji shvata gde je greska I caletovo pravilo debuga, sve u stihu Kada ne znas sta ti je, Ti potrazi gde ti je, Kad ga nadjes to ti je