I*m with the pilots Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 On 9.12.2021. at 12:57, JozoMujica said: Odličan spoj
Svarog Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 pisao sam na nekom od onih chat kanala pre 2 meseca kad sam slomio ruku. pa mi piše nedavno kolega i pita kako sam. - Svarože, kako ruka? - Ko deprecated klasa. Svi govore da se ne koristi a ja navikao pa se inatim. - Svarože, to znači da će da je uklone kroz par verzija. 2 1
Hamlet Strašni Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Cak i ja znam da je csv comma separated value, tj ako ga otvoris u notepadu dobices vrednosti dovojene zapetama…
Svarog Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 "Death Star architecture" zaista postoji kao koncept https://mrtortoise.github.io/architecture/lean/design/patterns/ddd/2018/03/18/deathstar-architecture.html
Svarog Posted January 18, 2022 Posted January 18, 2022 inače za Netflix sam čitao da ne rade refactor koda jer nisu u stanju da razumeju šta rade servisi, najviše jer originalni autori više nisu tu. tako da obzirom da su servisi mali (mikroservisi... khm, khm...) uvek pišu ponovo od nule kakva god da je izmena u pitanju pa makar i dodavanje featurea na postojeći (mikro... khm, khm...) servis. 2
Recommended Posts