Delija67 Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 On 12.7.2019. at 14:48, I*m with the pilots said: Ja budem tako samozadovoljna kada naidjem na neki stari deo koji sam radila, pa: prvo se prenerazim koliko je loše i onda pre nego što uradim to nešto novo šta me je i dovelo dotle, sredim sve staro da bude dobro (ili makar bolje ili efikasnije). Osmeh od uha do uha. Meni je jos jace kad naletim na neko sranje u kodu, pa onda ko neki automehanicar uz recenicu gospodjo ko vam je ovo radio krenem da listam log i vidim da sam ja, pa ga onda opravim da bude kako valja.
Svarog Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 On 13.7.2019. at 22:02, Delija67 said: Meni je jos jace kad naletim na neko sranje u kodu, pa onda ko neki automehanicar uz recenicu gospodjo ko vam je ovo radio krenem da listam log i vidim da sam ja, pa ga onda opravim da bude kako valja. To je rekurzivni proces.
Frau Gabrijela Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 @peralozac gde si, pero? pitala sam se pre koji dan da nije ostao bez municije. nije Quote preksinoć su ustreljena 22, a sinoć još šest brojila tako da se od prvog zabeleženog slučaja početkom februara ove godine njihov broj popeo na oko 130 ukupno.
peralozac Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 @Frau Gabrijela Ahahaha, Lozničko Polje je znači bilo poprište najnovijeg krvavog pira! Iste su godine svi bili napravljeni, isto su im tekli kilovat časi, na istu mrežu zajedno su nakačeni, na isti način svi baždareni, i svi ustreljeni u istom danu. Evo malog doprinosa brojilskom humoru from down under. Pre par godina su ovde uvedena pametna brojila, bilo je svakakvih situacija prilikom zamene. Stare instalacije u fazi raspada Brojila nedostupna usled zaziđivanja... ...dogradnje... ili jednostavno penetina Najzanimljivije je bilo kod onih koji su branili svoja ustavna prava da zadrže stara brojila U nekim slučajevima je i policija morala da čuva instalatere I za kraj alu borac protiv zračenja, očitavanja, čega god 1
Frau Gabrijela Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 da mi je neko pre samo godinu rekao da mrska naprava može biti izvor zabave, pitala bih na čemu je.
JozoMujica Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 1 hour ago, Svarog said: If Rammstein did code
jms_uk Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 (edited) Danas na faksu (JavaScript) Edited November 30, 2019 by jms_uk
I*m with the pilots Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Kombinacija sledeceg: //When I wrote this, only God and I understood what I was doing //Now, God only knows // Magic. Do not touch. // I am not sure if we need this, but too scared to delete.
Recommended Posts