Frau Gabrijela Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 17 hours ago, peralozac said: Nego Gospođo, nešto ste mi sumnjivi, da li imate alibi za februar, mart i april? hmm, za mart imam, za februar i april teško. ali imam prigovor savesti. ne pipam oružje čak ni za opšte dobro, ni na pakost eps-u. drago mi je da te slučaj uveseljava. stay tuned. :)
peralozac Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Dočim na drugom kraju sveta imamo ubicu kablova. Nije anoniman i ponosno nosi titulu Graduate Engineer, ali zato efikasno ubija. Pet minuta sam ga ostavio samog u labu i ubio je 10 (deset) originalnih Omicron kablova. A tek što krimpuje mlada brzopleta nada australijske power industry, natakario ga
Tpojka Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 On 2.3.2019. at 23:22, JozoMujica said: Dobar pregled kako radi Promise u JavaScript-u.
I*m with the pilots Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Ja budem tako samozadovoljna kada naidjem na neki stari deo koji sam radila, pa:prvo se prenerazim koliko je loše i onda pre nego što uradim to nešto novo šta me je i dovelo dotle, sredim sve staro da bude dobro (ili makar bolje ili efikasnije). Osmeh od uha do uha.
Kenji Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Gleda developer garsonjeru u NS za iznajmljivanje. Kaže gazda: 300e A dev na to: OK, uzimam.
Recommended Posts