JozoMujica Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 10 minutes ago, Bujodrag said: Ne mož' drvo. Mora kutija, da ne kažem: sanduk Omašio si struku.
Bujodrag Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Možda ali sam baš to video pre nešto dana na nekom kao philosophy spoof sajtu pa sam tako kontao da ne radi
JozoMujica Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 1 minute ago, Bujodrag said: Možda ali sam baš to video pre nešto dana na nekom kao philosophy spoof sajtu pa sam tako kontao da ne radi Znači i oni omašili struku.
Bujodrag Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Struke i služe za omašivanje e da bismo mogli u starosti da se žalimo na zlehudu sudbinu
Frau Gabrijela Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 On 23.2.2019. at 0:09, peralozac said: Po ovome film obavezno snimiti, prilažem par radnih naziva: The Silence of the Brojila Fifty Se7en The Brojila Collector The Loznica Električna Brojila Massacre Kiss the Brojila Electric Zodiac pošto je prebačeno ovde, samo da prijavim da ne možemo još snimati film. još nemamo kraj. tajanstveni strelac je zaokružio na 70. ključni izvodi iz teksta: Quote Поново је устрељено бројило на неколико метара од куће и опет нико није ништа ни чуо ни видео. Quote Приликом ових оштећења не долази до прекида снабдевања струјом него до престанка мерења потрошње тако да грађани то не примете, осим уколико не погледају струјомер. neko zna šta radi i dobro se zabavlja.
peralozac Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Hvala ti za ovo @Frau Gabrijela, ne postoji smajli da dočara koliko mi je smešno!
Frau Gabrijela Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 13 minutes ago, peralozac said: Hvala ti za ovo @Frau Gabrijela, ne postoji smajli da dočara koliko mi je smešno! nema na čemu. navijamo da ga ne uhvate.
Frau Gabrijela Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 @peralozac ostani ovde. pretpostavljam da pitaš za strelca. (iako sam čula u narodu™ da se za brojilo kaže 'sat za struju', nećemo na satove.) ne brini, čim nešto saznam, prvo ovde javljam. interesantno, nisam čula nikakve priče. sve što znam, znam iz lokalnih novina, a oni praznuju oe nedelje. ako nešto bude, biće objavljeno sledećeg petka.
Frau Gabrijela Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 (edited) On 4.5.2019. at 8:32, peralozac said: Da prebacimo onda i sat za struju ovde. mora da neko čita forum. evo ga apdejt, tj. sve po starom. Quote Minulog vikenda popisivači potrošnje struje prijavili su novih šest upucanih brojila na izdvojenim mernim mestima u Savskoj ulici, u Lozničkom Polju, potvrđeno je danas (6.5) u ED Loznica. Između dva popisivanja sa ovim subotnjim otkriveno je ukupno 31 novoustreljeno brojilo čime se njihov broj od prvog slučaja, zabeleženog pre tri meseca, popeo na 101 ukupno. Prema informacijama dobro upućenih, tokom minulog meseca ustreljena brojila otkrivena su uglavnom u Trbušnici, a ''rukopis'' je nepromenjen, niko nije ništa ni video ni čuo iako se i ova merna mesta, kao i poslednjih šest nalaze u naseljenim ulicama, u blizini kuća. Ukupna do sada načinjena šteta je oko pet miliona dinara, procenjuju nadležni, a oštećena brojila radnici ED Loznica zamenili su danas. Podsetimo, prva pucanja u strujomere bila su 5. i 6. februara kada su otkrivena po 22 oštećena brojila na više lokacija u Loznici i Banji Koviljači, zatim, 20. februara u Klupcima, pa u Trbušnici i sada Lozničkom Polju. Zvaničnih informacija o ovom slučaju, ko i zašto upucava brojila, nema, a policija intezivno radi na rasvetljavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja koji traje već puna tri meseca. Edited May 6, 2019 by Frau Gabrijela sve: link i kvot
peralozac Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 9 hours ago, Frau Gabrijela said: upucanih brojila 9 hours ago, Frau Gabrijela said: novoustreljeno brojilo 9 hours ago, Frau Gabrijela said: ustreljena brojila 9 hours ago, Frau Gabrijela said: pucanja u strujomere 9 hours ago, Frau Gabrijela said: ko i zašto upucava brojila Plus naslov članka "SLUČAJ BROJILA - Više od sto upucanih". I šta sad ja da kažem i koji smajli da stavim? Na sedmom sam strukovno humornom nebu. Nego Gospođo, nešto ste mi sumnjivi, da li imate alibi za februar, mart i april?
Recommended Posts