Pantelija jr Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 heh, ovaj komentar mi ispao smjesniji od vica. jer sam panglu?
Indy Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ispraviće me pravi programeri, ali to bi dovelo baš do pucanja beskonačne petlje... tako da bi se (kad se novac uzme u obzir, kao i drugi "neplanirani" detalji, npr. količina mleka koju je on u stanju da ponese, itd.) petlja ipak završila, sa nekim Error kodom.
Hamlet Strašni Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Moram da kažem ovde, da ste mi vi drugari baš svi drgi, tj skoro svi ali to je druga priča, vi na ovoj strani svakako svi jeste i da bi mi život bio mogo ružniji da vas nisam upozno, a ko vas je upoznao ni pakao mu neće teško pasti.
Prokleto Djubre Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Stavljao bi mleko na stek dok ne bi nestalo steka i onda sto kaze Indy bi moralo da se izadje iz petlje, ali se on opet ne bi vratio kuci :(
Indy Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 (edited) bolji je onaj sa jajima... Ja mislio ti bi rekla da vic treba da bude "A husband calls his programmer wife and tells her..." :D Edited March 3, 2015 by Indy
BraveMargot Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 REF dosao na Nevidjivi Univerzitet u Ank-Morporku http://www.timeshighereducation.co.uk/features/terry-pratchett-a-collegiate-casting-out-of-devilish-devices/2019098.article
iDemo Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Meni ovo najjace tokom prosle nedelje. A i strukovno najsmeshnije. http://www.dailytelegraph.com.au/newslocal/central-coast/gosford-council-halves-sea-level-rise-benchmark-to-be-used-in-future-planning-to-20cm-by-2050/story-fngr8h0p-1227259418503 Gosford Council has bowed to pressure and halved the sea level rise benchmark it will use in future planning.
Lord Protector Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 (edited) Haskell humor Edited March 19, 2015 by slow
Recommended Posts