frit Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 5.6. Functional Guarantee Specification makes reference to PCC 24, PCC 24 makes reference to Appendix (6) Functional Guarantees, Appendix (6) Functional Guarantees makes reference to (5.6) Functional Guarantees specification…The question comes up: What is the name of the game? Who is going to understand that? prvo popizdis, a malo je i smesno
mei Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=E7KgYgicI_I e evo ga i sajt za današnji dan ^_^
mire Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 ovde sve neki funkcionerski i kancelarijski fazoni, dvoumim se da li da skrabnem jedan majstorski vic...
mire Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 pa eto... dosla deca kod babe, igranje, smejanje, i pitaju: "bako, sta si ti radila kad si bila mlada?" "deco draga, ja sam bila balerina" "bako, bako, hoces da nam pokazes neke figure?" "hocu, decice, mogu i sad da uradim spagu, samo cu prvo u kupatilo da se malo razgibam" i ode baba u kupatilo, i nema je, nema, deca se zabrinula, i, na kraju, udjose u kupatilo a tamo baba, raskomocena, sa sve spagom, malo se vakuumirala na podu :D deca se poplasila, sta da rade, `ajde, kupatilo, keramika, i pozvase keramicara u pomoc dodje lik, "nema problema, resicemo", udje u kupatilo i zatvori slusaju klinci, uazdisanje, stenjanje, proslo neko vreme i otvaraju se vrata "evo, jos malo pa sam je izgurao, a kad je uteram u hodnik, zovite parketara, pa neka se on sa njom zajebava"
mire Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) moze biti, pardon, brisi, kako god edit: sad videh prvi post `ajde, kad ti kazes Edited April 2, 2014 by rođeni
Recommended Posts