radisa Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Jebo te, 'ladno sam se našao u svemu do sad. Samo mi je ovo sa rakijom počelo da pada na pamet već sad, a još nemam ni 40 :(
Svarog Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 (edited) mislim da je najveci problem na grafikonu to sto ovaj deo ispod zone zdravog razuma prerano pocinje... dok je deo "vlasnik lokala" predstavljen kao da previse traje... inace, zenin otac, masinski inzenjer, svake godine postaje sve bolji i bolji "samostalni proizvodjac" :D Edited July 19, 2013 by Svarog
Indy Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) ^^^Kod mene je sve otprilike obrnuto. Poceo sam sa vinom (i rakijom), bio naucnik, a na kraju cu biti kosmonaut. Sad sam u inzenjerskoj fazi, a startup mi je (naravno) pukao. EDIT. U stvari, nije bas tacno obrnuto, vise ni grafikon ne mogu da procitam unazad.---------------------- Edited July 23, 2013 by Indy
Aineko Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Kod mene sve kasni nekih 5-10 god, inace su sve faze tu: kosmonaut (mada je ova faza permanentna), vojni pilot (kad je bilo bombardovanje), naucnik, i sada u inzinjerskoj fazi. Jedino se ovaj direktorski pik nikad nije desio. A za lokal vec znam, bice chocolateria.
אַף אֶחָד Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 u bre koliko sam ja pozurio. odavno vec imam projekat pecenja mangovace i osvajanja africkog trzista vatrene vode.
Zupermen Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) http://www.youtube.c...h?v=zzP6RtBspNA Edited September 24, 2013 by Zupermen
Zupermen Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Edited September 24, 2013 by Zupermen
Recommended Posts