betty Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 research in progressWriting a paper with a 1st year PhD student
Indy Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Odlicno.===================================================================
mire Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 uuu, ja bih ovde kampovao...dobra tema, loši odzivi
bigvlada Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Zaustavio saobraćajac Hajzenberga u automobilu zbog prebrze vožnje. Pita ga: Znate li kojom brzinom ste se kretali?Hajzenberg: Ne, ali sam u svakom trenutku znao gde se nalazim.
rajka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Strong Rejecthttp://academicnegativity.tumblr.com/
Indy Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ne kapiram taj strong reject. Valjda nisam dovoljno hip. :(
hazard Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 U nekim oblastima (tipa computer science) postoji gradacija kada radis recenziju rada "strongly accept, weakly accept, weakly reject, strongly reject". Men' to malo previse, u mom svetu ima "accept, accept with necessary recommended changes, reject".
Indy Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Pa da, i meni je to drugo poznato. A ovo "strong reject" je bas bezdusno.
gospa buba Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 ove godine su mi bile 2 osobe iz 1 znachajne srpske nauchne ustanove, podanici 1 poznatog utemeljivacha ovoga i onoga i neko vreme veoma zainteresovano gledali u ovo:koje je vec bilo ovde i imam ga na zidu i beskrajno me raduje. na zalost, nisam uspela da im objasnim o chemu se radi, mada se trudila
Recommended Posts