April 8Apr 8 I njega volim! Pre mesec dana prvi put sam pročitala njegovu priču ''Posle ručka''. Nekako me je rasparčalo kako sam odmah shvatila ko je lik imenovan kao Nešto.
April 8Apr 8 Da, Kortasar je fantastičan!Hoću li naći Magu?Čini se da mi čitav život stane u tu rečenicu.
April 8Apr 8 Prošle godine, listajući temu o knjigama koje se čitaju, zapamtila sam tvoju rečenicu da je ta knjiga više od knjige. 🌸
Friday at 20:284 days Ne znam koliko se kače lične škrabotine, ali davno sam se dopisivao sa jednom Jelenom na fejsu (kolega nam je zajednički drugar), nije htela da me doda. Nešto smo se dokačili priče o francuskoj književnosti, Barbare i tako to. Probao sam stihovima, ali nije išlo:I Prever je u "Barbari" spominjao kišu gde je sivo nebo oganj krv i čelik lilo tajanstvenost kao da je prepoznao tišu šta će sutra biti, što je nekad bilo Januar je okasnio, ka zimi se hrli vitraž prvog mraza naizgled je nest'o koraci su usporeni, ali pogled vrli ptice golih grana pronašle su mesto Spominjao on je u kapiji čovekate pljusak koji se nadvio nad BrestomBarbara je začuđena, to je novost neka skoro kao Jelena mojim friend request-om
Friday at 21:444 days (ćuti, ja sam jednom Jelenku napisala knjigu 🤦🏻♀️)1 hour ago, Šumejker-Levi 9 said:Spominjao on je u kapiji čovekate pljusak koji se nadvio nad BrestomBarbara je začuđena, to je novost neka skoro kao Jelena mojim friend request-om💕
Saturday at 09:424 days 11 hours ago, Klara said:(ćuti, ja sam jednom Jelenku napisala knjigu 🤦🏻♀️)💕Ćuti, kad mi je davno došla devojka sa kojom sam prvi put khm khm, ja joj napisao pesmu i sav ponosan joj pročitao.Posle mi je rekla da joj je neki lik napisao pozorišnu predstavu :D
Saturday at 10:074 days Krasno, našla je lika koji voli dramu, tjaaa. : DA Jelenko se oženio, pa sad od pisane reči ima samo spisak namirnica i recept za Zorkaptil. ♥️Dok ja srećem mrzovoljne likove koji preziru umetnost, vesele žene i razgovor. Ne pamtim kad sam zadnji put napisala pesmu.
Monday at 16:231 day Odjek telaposudi mi svoj mozakuruči mi svoj obručsvoju sedilju svoju sigurnostsvoju trešnjicuustupi mi svoju trešnjicuili barem neku drugupredoči me svojim podočnjacimaustremi seu središte mog bićapostani krug tog središtatrougao tog krugakvadratura mojih noktijupostani to ili ono ili baremneko drugiali hodi za mnom preda mnomzavodljivostiizmeđu noći tvoje nagoće i zore tvojih obrazaizmeđu ivica tvog lica i opala tvojih stopalaizmeđu vremena tvog temena i prostora tvog razboraizmeđu čengela tvog čela i kapi tvojih kapakaizmeđu učkura tvojih ručki i kosina tvojih kostiju između do tvog domalog prsta i re tvojih rebara između režnja tvoje mrežnjače i riže tvoga irisaizmeđu lave tvoje glave i nevolja tvojih pršljenovaizmeđu akta tvog zatiljka i uvale tvoje vulveizmeđu trica tvojih trepavica i srsi tvojih prstijuizmeđu maljeva tvojih malja i rude tvojih grudiizmeđu pesama tvojih pesnica i štiva tvojih tetivaizmeđu mena tvojih ramena i zona tvoga znojaizmeđu laka tvojih lakata i kravata tvog vrataizmeđu žive tvojih živaca i zova tvojih guzovaizmeđu puta tvoje puti i duži tvoje dušeizmeđu košpe tvoje kože i košuta tvojih kostijuizmeđu arija tvojih arterija i praha tvog dahaizmeđu distiha tvojih sisa i sisa tvoga ristaizmeđu člana tvog članka i puha tvojih pazuhaizmeđu brvna tvojih obrva i trzaja tvog torzoaizmeđu ića tvojih mišića i drva tvojih nozdrvaizmeđu žića tvojih mišića i srede tvog srednjakaizmeđu bradve tvoje brade i šačice tvojih čašicaizmeđu petice tvoje pete i dvojke tvog podvaljkaizmeđu žice tvoje dužice i podoknica tvojih podočnjakaizmeđu prsa tvojih prstiju i možda tvog mozgaizmeđu osana tvojih usana i globe tvojih zglobovaizmeđu pročelja tvoga čela i like tvoga likaizmeđu plitkog tvojih pluća i plitkog tvog palcaizmeđu hristova tvojih ristova i lana tvog dlanaizmeđu godova tvojih jagodica i leća tvojih plećaizmeđu mladeži tvojih mladeža i lista tvog listaizmeđu razine tvojih obraza i onoga tvojih noguizmeđu asa tvog glasa i puba tvog pubisaizmeđu kova tvojih kukova i klice tvoje karliceizmeđu dara tvojih bedara i trena tvojih venaizmeđu ilovače tvog milovanja i sredine tvog srcaizmeđu kolja tvojih kolena i imena brojapupka tvoje vrpce(Gerasim Luka)
Monday at 16:271 day Ne mogu da verujem, upravo čitam o njemu! : Dhttps://agoncasopis.com/arhiva/stari_sajt/broj_29/o%20poeziji/2-misel_degi.html