ljuttko Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 pre neki dan sam slučajno dobila ovu pesmu , poklopila se sa mojim raspoloženjem ko ruka u rukavici 2
Klara Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 San ovog ratnika sad je ručak crvima. Dva metra dubok moj je dom, ti me nemoj čekati. Dva metra dubok moj je dom, jer ja se neću vratiti. Pomozi mi da ustanem, kosti uz tebe ugrijem. Jednom sam te volio, usne ti živom ljubio, ali glupost je bolest od koje čovjek umire još dok je živ.
Klara Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dan je mirisao na cimet mogla sam to osetiti još u liftu dok sam nameštala kosu jer treba se napolju prikazati uglađen i treba zaštititi prolaznike od loše frizure i namrgođenog izraza dakle, moglo se osetiti još u liftu da se tamo na gradskim trgovima u Evropi kuva vino i peku kobasice božićno je vreme i pokloni se kupuju nemilice jer to je najplastičniji način da se drugima kaže da ih voliš reči i razglednice su prevaziđen koncept na dodirivanje da i ne pomišljamo u ovo nebezbedno vreme cimet i malo karanfilčića u vino gradovi božanstveno mirišu lepo nam je opasali smo se žilet-žicom sa svih strana. Vitomirka Trebovac
Recommended Posts