Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Hvala. :) Gotovo svakodnevno dolazim u situaciju da mi zafali ovako nesto:jetman01.jpg
ili bar neki TS-E objektiv ? ;)
  • Replies 5.5k
  • Views 421.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lewis Newman (The Animal Portraits category of the 2023 British Wildlife Photography Awards)

• minimal fruškogorština

• Kad se iznajmi objektiv od 800mm i bude vedro nebo Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted Images

violista30dimg3136axw1.jpgViolista
brod30dimg3084adj0.jpgAbout the Boat
pissoarimg1283nv8.jpgPissoair Design

Edited by Zmitjkoe

wall30dimg3150amd6.jpgDisaster Waiting to Happen
flekade6.jpgWet Image No. 22

Edited by Zmitjkoe

uhvachena 1 amaterska... pcelica maja kako krade sa mog dvorisnog lavandera.....IMG_3428.jpg

Lokalna katedrala2598815180_13f57cf52d_o.jpg

Malo detalnije - jedan od mnogobrojnih prozora2597987209_9641121ea5_o.jpg

[pitanje za moda-urednika] možda da se naprave pod forumi ili topici koji će odvojiti priroda-pejzaži | ulična-urbana | ostalo [end of pitanje za moda-urednika] 01.jpg03.jpg

[pitanje za moda-urednika] možda da se naprave pod forumi ili topici koji će odvojiti priroda-pejzaži | ulična-urbana | ostalo [end of pitanje za moda-urednika]
i da bude kao na DZ ? :P

^ne može da bude kao na dz. ipak je ono prevashodno fotografski forum, ali ovde može da se urade neke stvari, da se klasifikuje barem. ne mora, ali, eto, predlog.

uhvachena 1 amaterska... pcelica maja kako krade sa mog dvorisnog lavandera.....bas lepe boje na fotografiji, Hippi, dobar si amater ;) photogazing, jel to kobac? al' dobro pozira, nice work :) jms uk, jel to nemacka gotika? izgleda manje mracno nego uzivo, po meni...
jms uk, jel to nemacka gotika? izgleda manje mracno nego uzivo, po meni...
1107-48 The building of the Romanesque (Norman) cathedral, much of which survives today.
Ova nije mnogo mracna, ima dosta [velikih] prozora.