Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Hvala. :) Gotovo svakodnevno dolazim u situaciju da mi zafali ovako nesto:jetman01.jpg
ili bar neki TS-E objektiv ? ;)
violista30dimg3136axw1.jpgViolista
brod30dimg3084adj0.jpgAbout the Boat
pissoarimg1283nv8.jpgPissoair Design

Edited by Zmitjkoe

wall30dimg3150amd6.jpgDisaster Waiting to Happen
flekade6.jpgWet Image No. 22

Edited by Zmitjkoe

uhvachena 1 amaterska... pcelica maja kako krade sa mog dvorisnog lavandera.....IMG_3428.jpg

Lokalna katedrala2598815180_13f57cf52d_o.jpg

Malo detalnije - jedan od mnogobrojnih prozora2597987209_9641121ea5_o.jpg

[pitanje za moda-urednika] možda da se naprave pod forumi ili topici koji će odvojiti priroda-pejzaži | ulična-urbana | ostalo [end of pitanje za moda-urednika] 01.jpg03.jpg

[pitanje za moda-urednika] možda da se naprave pod forumi ili topici koji će odvojiti priroda-pejzaži | ulična-urbana | ostalo [end of pitanje za moda-urednika]
i da bude kao na DZ ? :P

^ne može da bude kao na dz. ipak je ono prevashodno fotografski forum, ali ovde može da se urade neke stvari, da se klasifikuje barem. ne mora, ali, eto, predlog.

uhvachena 1 amaterska... pcelica maja kako krade sa mog dvorisnog lavandera.....bas lepe boje na fotografiji, Hippi, dobar si amater ;) photogazing, jel to kobac? al' dobro pozira, nice work :) jms uk, jel to nemacka gotika? izgleda manje mracno nego uzivo, po meni...
jms uk, jel to nemacka gotika? izgleda manje mracno nego uzivo, po meni...
1107-48 The building of the Romanesque (Norman) cathedral, much of which survives today.
Ova nije mnogo mracna, ima dosta [velikih] prozora.