Zmitjkoe Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 (edited) Two-way Twoway Edited June 19, 2008 by Zmitjkoe
micke Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 (edited) Flower BikeIzvini, ali ova fotka mi je vapila za ovakvom vrstom obradeedit: ovo je naravno urađeno na brzinu i ugrubo. Edited June 19, 2008 by micke
minja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 (edited) Pocelo je ljeto> bili jucer djir barkom do Porera (svjetionik). Ispucao cijelu karticu. ^_^ P.S. Ajmo vatreni! Edited June 20, 2008 by minja
Indy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Poceo je ljeto> bili jucer djir do Porera (svjetionik). Ispucao cijelu karticu. ^_^ То је просто грех не конвертовати у црно-бело. (Надам се да читаш ћирилицу, реци ако треба латиница).
minja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A kako da ti kazem kad ne razumijem citat :)Imam i CB verziju (ma postati cu ih jos jer je otok fotogenican za otkaciti. Ima i jedan mali brek gore koji non stop laje.) ali jos sam pod utiskom kolorita tako da za sada samo verzija u boji. Kupali se, voda je prva liga. Kazem, ljeto ubacilo u petu brzinu.
batticuore Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Pocelo je ljeto> bili jucer djir barkom do Porera (svjetionik). Ispucao cijelu karticu. ^_^ Suuuper fotka! :) kolko sam skontala, ovaj Indy bi sve u crno-belo zavio :D . meni bas lepo ovako, plavo nebo, plavo more.....
batticuore Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Не, овај Инди би да прави ванвремену фотографију.Dragi Indy, ovako je Bog zamislio, i to more i to nebo, i to je vec samo po sebi vecnost, a mene malo nervira kad ljudi imaju potrebu da od ovakvih jednostavnih prirodnih lepota prave ne znam kakve slike/fotke i to onda najcesce imenuju recju - umetnost...po meni, to je dosta siguran put do kicha... al ne bih se sad upustala u raspravu, ovaj forum me ''usisava'' zadnjih dana, krajnje je vreme da se vratim stvarnom zivotu...sto ne znaci da se necemo raspravljati, jer ocekujem zestoku Indy-jevu odbranu! ;)
Caligula Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 (edited) Bravo Zmitjko, favoriti "Two-way Twoway" i "MADAME TUSSAUDS" - s tim sto je za ovu drugu steta sto nisi imao frontalni ugao (cist anfas), izgledala bi kao grafika. Ovako, donji rakurs malo kvari stvar.mod on: rasprava o okacenim fotografijama je vise nego pozeljna :)Za raspravu o fotografiji uopste moze da se otvori posebna tema, koja bi takodje bila korisnaMod off Edited June 21, 2008 by CowBoy
Zmitjkoe Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Bravo Zmitjko...Hvala. :) ... s tim sto je za ovu drugu steta sto nisi imao frontalni ugao (cist anfas)...Gotovo svakodnevno dolazim u situaciju da mi zafali ovako nesto:
Recommended Posts