Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

Minja, zadovoljstvo je videti te. šta ti radiš budan u pola osam nedeljom ujutru? (Nisam jedina :))

Posted
Cowboy je Gibonni :D
Heb'ga, sad sam morao da guglam da vidim ko je pa taj...Meni minja zanimljiv, deluje latinoamerički, skoro kao neki Če... interesantan autoportet.
Posted
Heb'ga, sad sam morao da guglam da vidim ko je pa taj...
Priznaj da liči.
Meni minja zanimljiv, deluje latinoamerički, skoro kao neki Če... interesantan autoportet.
Da. Uopšte ga nisam tako zamišljala.
Posted

ukocio mi se vrat pa nemogu spavati :)

Posted

ovo mi je vrlo drago da vidim u beogradu. nekako, osetim se u istom [nažalost, to su samo momenti]vozio sam bajs i zatekao ovu momčad kako su izneli instrumente i opušteno vežbali-svirali. benzinska pumpabenzinskapumpa.jpgbenzinskapum.jpg

Posted
ovo mi je vrlo drago da vidim u beogradu.
hey hey my my, rocknroll will never die cool.gif ...Ti si to snimao kroz neku travu, neku ogradu?
Posted
Kad je bal nek je maskenbal:2518756542_048a29deb6.jpg
nisam skoro video bolji portret. :Hail:
Posted
nisam skoro video bolji portret.
Znacajna razlika: autoportret.
Posted
hey hey my my, rocknroll will never die cool.gif ...Ti si to snimao kroz neku travu, neku ogradu?
aha, kroz vutru. poslao sam im fotke. danas sam imao baš dobar ulov. nisam napunio karticu, ali sam baš zadovoljan. 02-3.jpg06.jpg
Posted
Cowboy je Gibonni :D
Hahaha, zamalo:)@Minja: odlican autoportret. Ovde licis na Chea (rece i Indy)
Posted

@batticoure hvala ti, to je fotografisano na Kopu - pogled na Kosovo.Gledam nešto nas pa moram da primetim da nismo nešto lepi, al' smo zato matori :)jaqk0.th.jpgjaptih

Posted
06.jpg
Kako idu stvari, to će biti moj novi ofis. Super fotka, samo fali Tom Vejts u stolici. cool.gif
Posted

Mnogo zabavno ovde s vama :D a ...ako ste pomislili da ce i pripadnice lepseg pola poceti da kace svoje fotke, heh, pusti snovi cool.gif ...@ minja....opasno! ;)