maxivida Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Minja, zadovoljstvo je videti te. šta ti radiš budan u pola osam nedeljom ujutru? (Nisam jedina :))
Indy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cowboy je Gibonni :DHeb'ga, sad sam morao da guglam da vidim ko je pa taj...Meni minja zanimljiv, deluje latinoamerički, skoro kao neki Če... interesantan autoportet.
maxivida Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Heb'ga, sad sam morao da guglam da vidim ko je pa taj...Priznaj da liči.Meni minja zanimljiv, deluje latinoamerički, skoro kao neki Če... interesantan autoportet.Da. Uopšte ga nisam tako zamišljala.
hoffnung Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ovo mi je vrlo drago da vidim u beogradu. nekako, osetim se u istom [nažalost, to su samo momenti]vozio sam bajs i zatekao ovu momčad kako su izneli instrumente i opušteno vežbali-svirali. benzinska pumpa
Indy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ovo mi je vrlo drago da vidim u beogradu.hey hey my my, rocknroll will never die ...Ti si to snimao kroz neku travu, neku ogradu?
Grunf Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Kad je bal nek je maskenbal:nisam skoro video bolji portret.
Zmitjkoe Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 nisam skoro video bolji portret.Znacajna razlika: autoportret.
hoffnung Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 hey hey my my, rocknroll will never die ...Ti si to snimao kroz neku travu, neku ogradu?aha, kroz vutru. poslao sam im fotke. danas sam imao baš dobar ulov. nisam napunio karticu, ali sam baš zadovoljan.
Caligula Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cowboy je Gibonni :DHahaha, zamalo:)@Minja: odlican autoportret. Ovde licis na Chea (rece i Indy)
micke Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 @batticoure hvala ti, to je fotografisano na Kopu - pogled na Kosovo.Gledam nešto nas pa moram da primetim da nismo nešto lepi, al' smo zato matori :)japtih
Indy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Kako idu stvari, to će biti moj novi ofis. Super fotka, samo fali Tom Vejts u stolici.
batticuore Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mnogo zabavno ovde s vama :D a ...ako ste pomislili da ce i pripadnice lepseg pola poceti da kace svoje fotke, heh, pusti snovi ...@ minja....opasno! ;)
Recommended Posts