Zmitjkoe Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 (edited) Evo sada je (valjda) gotova, i veoma sam ponosan na ovu fotku. Mali istorijatOvu fotku slikam vec skoro godinu dana. Kad god prodjem pored ovog puba, vadim kameru i vrebam trenutak za skljoc. Ali to je bio gotovo nemoguc zadatak, pub se nalazi u jednoj od najprometnijih turistickih ulica (Damstraat) i zaista je tesko ugrabiti delic sekunde kada niko ne prolazi. Morao sam i da vodim racuna o tome da me ljudi koji sede u izlogu ne primete. Bog zna koiko fotki sam kuci doneo sa ove lokacije ali uvek je nesto falilo. A onda sam jednog dana video ovaj zabrinuti i zamisljeni par... To je bilo to sto sam cekao... Edited June 12, 2008 by Zmitjkoe
Indy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Bravo Zmicko. Ovu uradi i u zivo i okaci na zid. Vredi.
micke Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 photogazing, ja bih se malo još poigrao sa Black and White konverzijom i sa intenzitetima boja. Recimo mislim da bi suncobran trebao da bude istaknutiji u odnosu na pozadinu, a za leđa ne može da se provali da li su dlakava ili je noise :)
hoffnung Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 photogazing, ja bih se malo još poigrao sa Black and White konverzijom i sa intenzitetima boja. Recimo mislim da bi suncobran trebao da bude istaknutiji u odnosu na pozadinu, a za leđa ne može da se provali da li su dlakava ili je noise :)verovatno si u pravu. drugačije su oči tuđe, da. hteo sam da probam nešto tako. mogu ja da je izvučem, tj. da napravim ono što ti pričaš, ali sam hteo nešto drugo, ali ok. izgleda da mi nije uspelo. da li imate temu sa autoportretima?
Zmitjkoe Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 da li imate temu sa autoportretima?Nemamo. To mu vise dodje kao perverzija. Fotograf koji voli da se (auto)slika? Ali imamo perspic.
batticuore Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Pohvale za sve crno bele fotke na prethodnoj strani,Micke super mi je tvoj umrli raj :D i Zmitjkoe-ov pub, svaka cast ljudi, a Indy-jeve dve sa prirodom pravi melem za dusu
Indy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Fotograf koji voli da se (auto)slika? Fotografkinja koja voli da se(be) slika je, već, sasvim OK. ...ipak, nešto na tu temu (iz duboke arhive)
Zmitjkoe Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ...ipak, nešto na tu temu (iz duboke arhive)Brings back memories... :D
micke Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 To mu vise dodje kao perverzija. :)Ajd, i ja da se obesim. (izvinjavam se ako sam ovu već kačio)
batticuore Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Micke - odajes svoj fizicki identitet? :D Lepa fotka, lep prizor, gde je to?Indy - zanimljiva fotka, jel to cover za neki album?
hoffnung Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 he :)to sam pitao zato što sam danas sebe roknuo i isprobavao nešto pa mi se učinilo ok. требала ми је фотка за аватар
Caligula Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) Instant autoportret iz Kerkire:) Edited June 16, 2008 by CowBoy
jms_uk Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 (edited) evo u skladu sa pricom na ovom topiku :)EF-S 10-22 @10mm 1/250 f10 Edited June 15, 2008 by jms_uk
Recommended Posts