Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) valjevska lepotica :)By pontijak Edited April 7, 2008 by Pontijak
sarište Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 valjevska lepotica :)By pontijak ja sam lepša 3x od ove palilulske <_<
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ja sam lepša 3x od ove palilulske <_<ppssst! da te ne cuje! ima tesku narav kao kamen
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ajde i ja da bačim neke svoje fotke...ovo sam fotkala prošle godine...Kej KolubareValjevoko je ona lepotica na obali? uh, postao sam matori pokvarenjak, samo gledam zene na fotkama :P i nisam odoleo da na brzinu probam ovo sa tvojom fotkom:By pontijak
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) lepote Beograda :)By pontijak Edited April 7, 2008 by Pontijak
sarište Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 lepote Beograda :)By pontijak ti si danas u fazonu lepota? daj nešto ružno? <_<
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) ti si danas u fazonu lepota? daj nešto ružno? <_<evo stavio sam i drugu verziju lepote hoces nesto ruzno? da idem na perspic i okacim svoju fotku? :unsure:dakle, lepote zivota u dorcolskom getu eto ti nesto ruzno: nestalo 'ladne vodke u frizideru :( By pontijak Edited April 7, 2008 by Pontijak
sarište Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 evo stavio sam i drugu verziju lepote hoces nesto ruzno? da idem na perspic i okacim svoju fotku? e daj ne zahebavaj... majke ti!
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) zid slike devojke klupaBy pontijak Edited April 7, 2008 by Pontijak
sarište Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 počeću i ja sa lepotama... Gradac, jedna među najčistijim rekama u Srbiji...Ladno kad devet guja, al bogami zna da ohladi...
sarište Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) Zatim, most na Gradcu :) Edited April 7, 2008 by sarište
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 počeću i ja sa lepotama... Gradac, jedna među najčistijim rekama u Srbiji...Ladno kad devet guja, al bogami zna da ohladi...uuu ovo je lepo! :)
sarište Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 I za kolegu iz firme, Indy-ja, da zakopamo ratne sjekire :)
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 zen valjevskog kraja :)i da, Indy je svojevremeno dao linAk za jedan divan sajt gde su fotografije klasika i legendi fotografije :) e TO je fotografija, tom sajtu se stalno vracam kada mi ego poraste i uobrazim da znam da fotografisem, tek da se podsetim koliko pojma nemam http://www.masters-of-fine-art-photography...ly/indexof.htmleh... TO su bili fotografi!
Recommended Posts