Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
metropolitenqs9.jpgNASLOV: "Central Park in the Metropolitan or the Metroplitan in the Central Park?"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 4
Posted
guggenheimff6.jpgNASLOV: "Guggenheim"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 5
Posted
redcubedv5.jpgNASLOV: "Red Cube With Whole Lotta Love"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 6
Posted
Dopada se i meni, ali bi mi se još više dopadalo kad bih znao šta je to ?
Detalj figurice-maskote prestojecih zimskih olimpijskih igara u Kanadi. Zapravo (neuspesan) eksperiment sa "negativnim prostorom".Zmitjkoe, No. 4, a posebno 5 su jako dobre. Je li koristis neki 16:9 aparat, ili je u pitanju krop?Evo jos malo apstrakcije:mozaik.jpg
Posted
La
Ova La mi se jako dopada, i pelikane (valjda?) si suter uhvatio/la, fotografije su očigledno sirove iz aparata tako da bi moglo malo još da se izfotošopiraju.šalji još :) P.S. Gde su zbrisale Do, Re, Mi i Fa ?@ Aion, a šta ti je sad pa ovo, nečije kupatilo ? :rolleyes:
Posted

CCP, je ona fotka sa sandalama Jadran?Lijepa je samo visi ti horizont.

Posted
@ Aion, a šta ti je sad pa ovo, nečije kupatilo ? :rolleyes:
Neke garaze na Dorcolu.
Posted

@MickeDa, sirove su (sem raw -> jpeg). Svaki put kad se zaakam postprodukcijom sludi me beskrajnost mogucnosti, pa se radije ne akam. ;)@MinjaNije, ovo je (valjda) neka divlja plaza u blizini Pissourija (Kipar). A za horizont, sad primetih... :lol: Tek se od nedavno zanimam fotografijom, nemoj previse da ocekujes.

Posted (edited)
Da li možeš da staviš bar neki tex uz fotografiju, čisto kad se quotuje da se zna na šta se odnosi.Ova ti je fotografija živ primer kako jedan naizgled beznačajan detalj (kofa) daje smisao celoj slici. :thumbsup: Edited by micke
Posted

Izlog prodavnice orijentalne robe u Karadjordjevoj ulicistrazar.jpg

Posted
Neke garaze na Dorcolu.
Јао, је л' то оно код Прве? Деловало ми је познато. :)
Posted
Evo jos malo apstrakcije:mozaik.jpg
seci taj zid i salji odmah u MOMAu