micke Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 ja cu jos malo da trolujem, jerbo su mi ostale maglovite fotke na kompu na poslu.nifty-fifty ode u nekom deal-u, i to za kintu za koju mogu da kupim isti takav nov, u kutiji [moj je bio polovan - i malo je pocela da se ufurava prasina]a ja se razmisljam kako da tu kintu u medjuvremenu povecam jos 3x, pa da uzmem f1.4 :)Ti kao da si Dell Boy, da nisi možda u Istočnom Pekamu :)))))na ovoj fotki mi smeta sto ova 'resetka' nije u fokusu, pogotovo sto deluje da njena ravan nije daleko od ravni same freske. ok je sto svod nije u fokusu jer se dobije utisak kretanja ka 'fokusu' slike [tj. fresci]To je namerno, u originalu je sve oštro ovde sam koristio zoom blur .
jms_uk Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ti kao da si Dell Boy,samo ponekad, kad se kombinacija ebay-a i lokalnih oglasa poklope :)
jms_uk Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 i da ne bude da samo trolam :)f2.8 1/60 iz ruke
jms_uk Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 jos malo od onog maglovitog danafootball anyone?
Caligula Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ... lepo.nije te bilo strah da ukljucujes aparat po ovoj vlaznoj maglushtini? Vredelo je, ocigledno:)
jms_uk Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ... lepo.nije te bilo strah da ukljucujes aparat po ovoj vlaznoj maglushtini? Vredelo je, ocigledno:)pa nisam imao prilike pre, pa sam hteo da iskoristim.ali da kucnem u drvo, nije mu nista
Hippie Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 http://flickr.com/photos/maxivida/2119986003/ :)tek sad sam vidla/saznala :) cestitke i sve najbolje minividikao Zmicku i Micketu na ovim divnim fotografijama... alal vam vera momci
minja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 (edited) Lancia, di je to? ona druga(cinimise s kozom) je loodilo pejsaz!Jos UK maglustine: Edited December 25, 2007 by minja
jms_uk Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jos UK maglustine:wow!pogotovo ova magla sto 'dolazi' sa leve strane...sjajna fotka
micke Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 (edited) Hureeey, malo živosti i ovde !!!jms & Minja nahvataste ovu maglu onako svetski, jedan dušu dao za desktop, a drugi za scenografiju za Šerloka.@jms da li se onj za stolom sagao zbog fotke, ispalog sočiva ili ušmrkivanja nekih sujmljivih praškastih supstanci @ Hippie, HVALA :) da nastavim u ikonografsko-religioznom stilu Studenica Edited December 25, 2007 by micke
Zmitjkoe Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 (edited) Minja/jms_uk, svaka cast na mist-ici. Blago vama Britancima. Edited December 25, 2007 by Zmitjkoe
micke Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 E baš se našao ko će da se žali na lepotu okoline....
Zmitjkoe Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 E baš se našao ko će da se žali na lepotu okoline.... Ma ja to kukam zbog magle. Ovde je veoma retka (mada je van gradova ima u jutarnjim satima).
Recommended Posts