December 24, 200717 yr ja cu jos malo da trolujem, jerbo su mi ostale maglovite fotke na kompu na poslu.nifty-fifty ode u nekom deal-u, i to za kintu za koju mogu da kupim isti takav nov, u kutiji [moj je bio polovan - i malo je pocela da se ufurava prasina]a ja se razmisljam kako da tu kintu u medjuvremenu povecam jos 3x, pa da uzmem f1.4 :)Ti kao da si Dell Boy, da nisi možda u Istočnom Pekamu :)))))na ovoj fotki mi smeta sto ova 'resetka' nije u fokusu, pogotovo sto deluje da njena ravan nije daleko od ravni same freske. ok je sto svod nije u fokusu jer se dobije utisak kretanja ka 'fokusu' slike [tj. fresci]To je namerno, u originalu je sve oštro ovde sam koristio zoom blur .
December 24, 200717 yr Ti kao da si Dell Boy,samo ponekad, kad se kombinacija ebay-a i lokalnih oglasa poklope :)
December 25, 200717 yr ... lepo.nije te bilo strah da ukljucujes aparat po ovoj vlaznoj maglushtini? Vredelo je, ocigledno:)
December 25, 200717 yr ... lepo.nije te bilo strah da ukljucujes aparat po ovoj vlaznoj maglushtini? Vredelo je, ocigledno:)pa nisam imao prilike pre, pa sam hteo da iskoristim.ali da kucnem u drvo, nije mu nista
December 25, 200717 yr http://flickr.com/photos/maxivida/2119986003/ :)tek sad sam vidla/saznala :) cestitke i sve najbolje minividikao Zmicku i Micketu na ovim divnim fotografijama... alal vam vera momci
December 25, 200717 yr Lancia, di je to? ona druga(cinimise s kozom) je loodilo pejsaz!Jos UK maglustine: Edited December 25, 200717 yr by minja
December 25, 200717 yr Jos UK maglustine:wow!pogotovo ova magla sto 'dolazi' sa leve strane...sjajna fotka
December 25, 200717 yr Hureeey, malo živosti i ovde !!!jms & Minja nahvataste ovu maglu onako svetski, jedan dušu dao za desktop, a drugi za scenografiju za Šerloka.@jms da li se onj za stolom sagao zbog fotke, ispalog sočiva ili ušmrkivanja nekih sujmljivih praškastih supstanci @ Hippie, HVALA :) da nastavim u ikonografsko-religioznom stilu Studenica Edited December 25, 200717 yr by micke
December 25, 200717 yr Minja/jms_uk, svaka cast na mist-ici. Blago vama Britancima. Edited December 25, 200717 yr by Zmitjkoe
December 25, 200717 yr E baš se našao ko će da se žali na lepotu okoline.... Ma ja to kukam zbog magle. Ovde je veoma retka (mada je van gradova ima u jutarnjim satima).