micke Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 NASLOV: "Panorama With Kids" (San Francisco)ALBUM: "West Coast Special"No: 143Ha, ha, ha, ovaj nindža te čuo dok si kašljao.Po meni sve ove slike iz SF su jako, jako dobre, mislim da su mnogo bolje od onih ranijih, šteta što je kraj,@ Minja, fotka ima sve, odličan filing, umetnički dojam, tehničku izvedbu... Samo mi nešto nije jasno, zašto si klinca toliko sktario, zar nisi mogao da spustiš kadar bar do ramena?
minja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 (edited) Dobro pitanje Micke. Kod obrade sam muku mucio s cropom, nikako mi nije 'lezao'. Ovo je jedno 10 pokusaj cropa. Taj mi je bio (meni). najbolji. Mada, zna se izgubiti osjecaj rasudjivanja kada se predugo bleji u istu stvar. Edited December 16, 2007 by minja
Caligula Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 (edited) @Minja: meni se kadar (krop) dopada, kao i obrada. Kolor ponajvise, fotka je bas kompletna:)Evo par komada iz arhive Edited December 16, 2007 by CowBoy
micke Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Na ovoj Muja pokušao samoubistvo - glavom kroz zid
micke Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jel to HDR?Ja mislim da nije, ali ovo definitivno jeste:Nebo nad Adom Ciganlijom.P.S. moram da kačim ove HDRove sad dok Maxi ima preča posla :) (by the way, kakve su novosti?)
jms_uk Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ja mislim da nije, ali ovo definitivno jeste:Nebo nad Adom Ciganlijom.P.S. moram da kačim ove HDRove sad dok Maxi ima preča posla :) (by the way, kakve su novosti?)ne znam, i ja se bas pitam [2 nedelje od poslednjeg flickr posta]a ovaj hdr gore mi se svidja - jedino malo nitpicking :) - da li mi se cini da je horizont koji stepen rotiran od 0?
Caligula Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 (edited) Jel to HDR?Ma kakav HDR, samo nesto saturacije.edit: lazem, malo sam izvukao zid u odnosu na nebo maskiranjem, za blendu/dve, sad se setih @micke: da je Mujo pokusao samoubistvo, napravio bi rupu:) ovde je hteo da prodje neko manje tvrdoglav Edited December 17, 2007 by CowBoy
Zmitjkoe Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 (edited) (Crno-belo u koloru) Edited December 17, 2007 by Zmitjkoe
Zmitjkoe Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 (edited) (Crno-belo u koloru) Edited December 17, 2007 by Zmitjkoe
Recommended Posts