September 28, 20159 yr Ne znam na koji od ovih topica da pitam, pa cu ovde. Gde, u BGu, da idem da izradim fotografije? Imam par radnji u sirem kraju, ali nekako nisam zadovoljan dosadasnjim njihovim fotkama, a ovo je bitna tura koju hocu da izradim. Cena mi nije mnogo bitna, samo da bude kvalitetno.
September 28, 20159 yr Jesi probao u staklencu na trgu republike? Oni mogu da ti "razviju" na čemu hoćeš...
September 28, 20159 yr Nikada nisam isao tamo, a znam za tu radnju. Oni valjda organizuju i one neke foto razmene? Ja zapravo trazim gde da ih izradim, a da budu kvalitetne, da mi ih nesto ne posvetle ili potamne, hocu ih bas onakve kakve su na monitoru. Imao sam razna iskustva sa foto radnjama, a ove su mi fotke bitne i hocu da budu dobre :)
September 30, 20159 yr vala kao poster neki....a DOF je boli glava....mozda kropic mali sa desne strane, lakat i nozica....ali meni nebitno...bitan je trenutak koji je sjajno uhvacen
September 30, 20159 yr Nikada nisam isao tamo, a znam za tu radnju. Oni valjda organizuju i one neke foto razmene? Ja zapravo trazim gde da ih izradim, a da budu kvalitetne, da mi ih nesto ne posvetle ili potamne, hocu ih bas onakve kakve su na monitoru. Imao sam razna iskustva sa foto radnjama, a ove su mi fotke bitne i hocu da budu dobre :) bez obzira gdje printas, ako zelis da su ti izradjene fotografije priblizne digitalnim fajlovima onda prvo moras da sinhrozujes profile na svom kompjuteru sa onim gde ih printaju. Edited September 30, 20159 yr by Krampa
September 30, 20159 yr Volem taj rakurs. Evo jos jedne, zive. Edited September 30, 20159 yr by lord_s