Caligula Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Gde si ovo fotkao Pontijace, mozes li da me uvedes tamo ova prva kida
Pontijak Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) hvala hvala :) o, pa naravno da mogu da te uvedem da vidis taj enterijer kako se ono kaze, pokucaj na kapiju i otvorice ti se :D Edited September 23, 2015 by Pontijak
beta Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 lepe su ti fotografije :) . u prvom momentu sam od zida na prvoj mislila da je tapiserija. tek posle vidim zid.
Pontijak Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) lepe su ti fotografije :) . u prvom momentu sam od zida na prvoj mislila da je tapiserija. tek posle vidim zid. hvala na pohvali :) i evo jedna prava turisticka fotka Edited September 23, 2015 by Pontijak
Pontijak Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) prelep kaštel ali užasno zapušten. šteta pa dobro, nije bas uzasno zapusten :) jednostavno o kucama treba stalno brinuti, dovoljno je nekoliko godina i priroda diskretno dolazi po svoje meni je neverovatno da kada su renovirali kastel u celarevu a sto je finansirao karlsberg i naravno dao domacim ljudima da urade projekat i tako dalje, na sve su mislili ali su zaboravili jednu sitnicu: da u projekat renoviranja ubace elektricne instalacije i tako je sada kastel u celarevu kao pre 150 godina - nema struje :D mada, kada se gleda spolja, solidno je uradjeno renoviranje, unutra je potpuno prazan do daljnjeg Edited September 23, 2015 by Pontijak
Marcus Wulffings Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 hvala na pohvali :) i evo jedna prava turisticka fotka pa tu je snimana ona serija, što je čanak pisao scenario... jagodići i sva ta ravnica
čekmeže Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 (edited) To je Kulpin, ovo je Čib. edit typo bolji je Kulpin edit lav Edited September 24, 2015 by čekmeže
Pontijak Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Cekaj, kako se ovde ulazi, uz dozvolu? ma ne bre :) otvoren za javnost, lepo dodjes, kazes dobar dan, docekaju te izuzetno ljubazni ljudi, kupis kartu za sitne pare, upale ti svetla u kastelu, lepo se izrazgovaras i jos ti posle skuvaju kafu koju popijes u vrtu :) bacvani su to, fin i nadasve ljubazan svet :)
Recommended Posts