Caligula Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Dobra fotka iako prizor izaziva mucninu. Gde je fotkano?
James Marshall Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) Ramazanska Edited July 19, 2015 by James Marshall
Caligula Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Bistra planina u Makedoniji Sad mi jos kazi da su nasi sa Balkana i da se roknem. Mada ovaj matori deluje naski
Аврам Гојић Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 breakdown: Skandinavija, Bugarska, Makedonija, Grčka, Turska. još kad bih znao šta ti smeta, ljudi se bave iskonskim stvarima, recimo tokom snimanja ove fotke svirali su i pevali savršenu verziju pesme "Navali se Šar-planina", a izvan kadra je krug u kome se uči gradnja tradicionalnih instrumenata kao što je didžeridu.
Caligula Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 ... još kad bih znao šta ti smeta, ... ajd ti, ali kadа bih ja znao.
Caligula Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) Mislim da bi MIralem umeo da objasni ono sto osecam prelomivsi preko kolena bez uvijanja i potrebe da se bude korektan. Dok docekam da on naleti na ovu tvoju fotku, neka ostanem zbunjen svojim osjecajima. edit: sorry Marshale sto ti zatrpasmo dobru fotografiju :( bila bi vanvremenska kada bi u silueti bilo nekih informacija. Imam ja nesto Solunsko (nema snagu tvoje doduse, stavljam kao ilustraciju) mislim da nisam ovde postavljao: Edited July 20, 2015 by Caligula
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) Mislim da bi MIralem umeo da objasni ono sto osecam prelomivsi preko kolena bez uvijanja i potrebe da se bude korektan. Dok docekam da on naleti na ovu tvoju fotku, neka ostanem zbunjen svojim osjecajima. Da si se kojim slucajem nasao tamo u tom trenutku, Miralem bi ti bio poslednji na pameti, nego bi trazio okolo nesto cime ces da zasviras. Edited July 20, 2015 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) Otkrio sam na netu super tehniku, zove se Brenizerov postupak :) Ideja je da se napravi panorama u plitkoj blendi, sto stvara efekat fotkanja mnogo vecim formatom (ili ultrabrzim objektivom) i daje veoma neobicnu perspektivu, od makro objekata do fotografija prirode i, narocito, portreta. Evo kako izgleda efekat, fotku postavljam samo radi ilustracije tehnike. Devet snimaka, 35mm f/1.8 Edited July 28, 2015 by Грешни Василије
James Marshall Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) Mislim da bi MIralem umeo da objasni ono sto osecam prelomivsi preko kolena bez uvijanja i potrebe da se bude korektan. Dok docekam da on naleti na ovu tvoju fotku, neka ostanem zbunjen svojim osjecajima. edit: sorry Marshale sto ti zatrpasmo dobru fotografiju :( bila bi vanvremenska kada bi u silueti bilo nekih informacija. Imam ja nesto Solunsko (nema snagu tvoje doduse, stavljam kao ilustraciju) mislim da nisam ovde postavljao: Sori što tek sad odgovaram, maloprije vidjeh edit. Mislim da imam original raw a i eksperimenisao sam sa različitim ekspozicijama, igraću se malo sa tim mada sam ovdje baš htio da naglasim siluetu džamije jer je u pitanju snimak koji sam opucao oko 3 i 20 (tzv. bijela zora) kad po pravilima počinje period posta (ugasila su se svjetla na džamiji), a nebo je baš bilo fantastično u tom momentu Elem, ovaj sveti topic je oaza i šta god da se napiše ja to uvijek sa zadovoljstvom pročitam edit:evo jedan pokušaj Edited July 28, 2015 by James Marshall
Recommended Posts